tez sie nad tym zastanawiam zawsze, jak ktos placze o te zdjecia ????dlaczego nie chcesz?
Bo nie jestem kryminalistą, żebym im wysyłał swoje zdjęcia przy dowodzie. Może jeszcze będą chcieli jakieś w stroju z więzienia?dlaczego nie chcesz?
cyknę sobie zdjęcie pośladów i Ci podeślę na pw. Może się nie zorientują :grin:Bo nie jestem kryminalistą, żebym im wysyłał swoje zdjęcia przy dowodzie. Może jeszcze będą chcieli jakieś w stroju z więzienia?
Poza tym, nie wiem co za osoby tam pracują.
w żadnym buku jeszcze się nie spotkałem by chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy.Rambo, przechodziłeś przez etap weryfikacji poprzez jakiś wychodzący przelew od Ciebie z widocznym adresem ?
????Betano ode mnie tez chce selfie i jestem w dupie, bo to multikonto ????
w Rivalo też chcą. Boisz się wysłać zdjęcia twarzy, ale skan dowodu już możesz. Gdzie tu logika?w żadnym buku jeszcze się nie spotkałem by chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy.
Wrócę do domu to wyślę im te fotki, i zamknę konto
Zniszczył ???? ???? ????cyknę sobie zdjęcie pośladów i Ci podeślę na pw. Może się nie zorientują :grin:
to multi jest na osobę której nie znam i nie znam podobej do niej ???? mam tylko kopie dowodu????
no to cyknij ojcu fote z tajniaka i wyslij ????
nie wiem, ale dużo osób się akurat na to skarży a nie na zwykłe foto dowodu.Boisz się wysłać zdjęcia twarzy, ale skan dowodu już możesz. Gdzie tu logika?
Wyślij to co masz w avatarze, może się uda ????to multi jest na osobę której nie znam i nie znam podobej do niej ???? mam tylko kopie dowodu
a ja tam spoko, przeprosilem za zdjecia kalulatorem robione a i telefon na kacyku tez smieszny byl????ja na 26 mailach poprzestałem z weryfikacją konta w betano ????
???? ????to multi jest na osobę której nie znam i nie znam podobej do niej ???? mam tylko kopie dowodu
ale na co się skarżą? bo się wstydzą?nie wiem, ale dużo osób się akurat na to skarży a nie na zwykłe foto dowodu.
Szanowny PanieWyślij to co masz w avatarze, może się uda ????