assitalia
Użytkownik
Nie no, ale musisz wysłać. W Rivalo też musiałem takie wysyłać ????nie wiem, ale dużo osób się akurat na to skarży a nie na zwykłe foto dowodu.
E: Assi, popisać się chciał, ja nie reaguję na prowokacje ????
Nie no, ale musisz wysłać. W Rivalo też musiałem takie wysyłać ????nie wiem, ale dużo osób się akurat na to skarży a nie na zwykłe foto dowodu.
E: Assi, popisać się chciał, ja nie reaguję na prowokacje ????
Jakby nie było limitów po mniej niż miesiącu to by było mniej oszustw. Wygrywać za dużo klient nie może ale depo co 5 minut jak najbardziej.ale na co się skarżą? bo się wstydzą?
to wina nas Polaków, którzy kantują buka jak tylko mogą, próbują wyłudzać co mogą i płaczą o 3 free spiny.
teraz taka weryfikacja to norma, a trzeba się cieszyć, że Polska nie jest wykluczona w ogóle z promocji jak niektóre kraje
????dlaczego nie chcesz?
????tez sie nad tym zastanawiam zawsze, jak ktos placze o te zdjecia ????
zawsze przychodzi mi na mysl tylko 1 wytlumaczenie, w sumie pewnie kazdemu przychodzi tylko takie ????
gdzie Ty masz takie kursy? winmaster daje za o2.5 1,35
Kasy nie wzielo, co byscie zrobili?bylem sobie kupic doladowanie w kiosku , pani mowi ze cos nie dzialalo ale sprawdzi, podalem pin niby poszlo ale na koncu okazuje sie ze nie da rady, wiec dala mi 150zl ktore niby wzielo ze skrila, patrze teraz na skrila stan konta taki jaki byl. Jak to sprawdzic czy wzielo czy wezmie jeszcze? Nie chce wyjsc na oszusta
zjadł frytki u Magdy GesslerKasy nie wzielo, co byscie zrobili?
tak myślałem ;dCathos , HT zjadłem.
1:0
Sam na końcu napisałeś, że nie chcesz być oszustem. Jeśli ci nie pobrało od razu kasy z karty to ci już nie wezmą, było pisane.Kasy nie wzielo, co byscie zrobili?
Skoro na początku tak zaproponowałeś to umowy dotrzymaj...Napisał Ogarniety ->
bylem sobie kupic doladowanie w kiosku , pani mowi ze cos nie dzialalo ale sprawdzi, podalem pin niby poszlo ale na koncu okazuje sie ze nie da rady, wiec dala mi 150zl ktore niby wzielo ze Skrila, patrze teraz na Skrila stan konta taki jaki byl. Jak to sprawdzic czy wzielo czy wezmie jeszcze? Nie chce wyjsc na oszusta
2:0 14 min
Zagraj za to jakiś porządny kupon z AKO 2.0, wygraj - jutro oddaj. Ty zarobisz, a ktoś nie straci.Kasy nie wzielo, co byscie zrobili?