jesteś mario_pl? wskrześ jakoś marcina, bo Murray się podwójnym połamał. poza tym od początku drugiego seta ewidentnie coś tu się zmieniło i to na pewno nie przez aspekty sportowe!
jesteś mario_pl? wskrześ jakoś marcina, bo Murray się podwójnym połamał. poza tym od początku drugiego seta ewidentnie coś tu się zmieniło i to na pewno nie przez aspekty sportowe!
Ferrera to, aż się miło ogląda. Gość ma pewne braki, ale ma jaja i się nie kładzie kto by tam po drugiej stronie nie stał.
Takie cipeczki jak Berdych czy Nishikori to się nawet nie umywają ????
nie wiem czy ktoś zauważył, ale mnie osobiście wk..... to, że oglądając mecz w Eurosporcie nie mogę patrzeć na livescore przy okazji, bo tam są szybciej punkty podawane. bądź transmisje eurosportu są spóźnione, jak kto woli.