nicolaus
Użytkownik
siekiera juz śpiAmen. Potopione wszystko
siekiera juz śpiAmen. Potopione wszystko
UszanowankoWitam panowie ???? !
marcin teraz jest na Bali i popija drinka z kokosajesteś mario_pl? wskrześ jakoś marcina, bo Murray się podwójnym połamał. poza tym od początku drugiego seta ewidentnie coś tu się zmieniło i to na pewno nie przez aspekty sportowe!
Spokojnie. Matka Murraya pewnie dostanie stosowne wiadomości na fejsie ????jesteś mario_pl? wskrześ jakoś marcina, bo Murray się podwójnym połamał. poza tym od początku drugiego seta ewidentnie coś tu się zmieniło i to na pewno nie przez aspekty sportowe!
No raczej ze nie aspekty sportowe. Siekiera Murrayem próbuje Azarenkę odrobić ????jesteś mario_pl? wskrześ jakoś marcina, bo Murray się podwójnym połamał. poza tym od początku drugiego seta ewidentnie coś tu się zmieniło i to na pewno nie przez aspekty sportowe!
jakby Ferrer wygrał ten punkt teraz przy siatce, to miałbyś stuprocentową racjeNo raczej ze nie aspekty sportowe. Siekiera Murrayem próbuje Azarenkę odrobić ????
ja za 25 zł kupiłem od niego typ na Williams z Azarenką w finale i co ja teraz zrobię :-(A Szakal już typy na finał Azarenka vs Williams wczoraj podawał