>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
magician 2,9K

magician

Użytkownik
no niby będą FA np. Rondo, Irving, Batum, Conley, Lillard, Nene, Lee, Horford, Pachulia, więc na tych pozycjach akurat spory wybór, tylko ciekawe co oni z tym robią
na szczęście Los Angeles to nie tylko sama koszykówka, więc może skuszą kogoś dobrego, kto by chciał zostać gwiazdorem w takim raju :smile:

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
no niby będą FA np. Rondo, Irving, Batum, Conley, Lillard, Nene, Lee, Horford, Pachulia, więc na tych pozycjach akurat spory wybór, tylko ciekawe co oni z tym robią
na szczęście Los Angeles to nie tylko sama koszykówka, więc może skuszą kogoś dobrego, kto by chciał zostać gwiazdorem w takim raju :smile:
dokładnie ???? Jessica Alba mu obciągnie pare razy i nie ruszy się z LA do końca kariery ;) + impry z Jackem Nicholsonem po meczach

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik

Niestety to juz nie jak kiedys, ze jak rzuciles haslo &quot;LA&quot; to wszystkie murzyny sie zbiegaly. Jedynie wlasnie FA moze ich uratowac bo tak jak teraz wyglada ten zespol to tankowanie przez dekade i Swaggy P franchise player ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Niestety to juz nie jak kiedys, ze jak rzuciles haslo &quot;LA&quot; to wszystkie murzyny sie zbiegaly. Jedynie wlasnie FA moze ich uratowac bo tak jak teraz wyglada ten zespol to tankowanie przez dekade i Swaggy P franchise player ????

no wlasnie to zrobią , podpiszą Duranta a poźniej zgraję FA i jakiś Jamali Crawfordów na ławkę

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Lakers obrona ????
nie bez powodu 110 ppg oddają w ostatniej zajebistej serii porażek
Hibbert to wygląda jakby przed meczem kubełek w KFC opierdolił i popił 6 browarami ????

weed233 854

weed233

Użytkownik
to jest zart jakis co oni nic Cousinsowi nie gwizdaja
przeciez ktos mu musi przez lapy zajebac zeby cala hala uslyszala zeby cos dostal

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Rambo co beta zapodał ???? Randle zaraz w połowie 1 kwarty pokryje linie
Betano przyjęło mi aż 4 zł :grin::grin::grin: Ale dałem też w Paddypower ????
Ale petardę kryję za firaną, pokażę po meczu, bo nie wiem czy Siekiera gdzieś zza winkla nie wyskoczy ;)
Maroon ogarnij ostatnie występy Parsonsa co robi &lt;szok&gt;

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Betano przyjęło mi aż 4 zł :grin::grin::grin: Ale dałem też w Paddypower ????

Ale petardę kryję za firaną, pokażę po meczu, bo nie wiem czy Siekiera gdzieś zza winkla nie wyskoczy ;)

Maroon ogarnij ostatnie występy Parsonsa co robi &lt;szok&gt;
wraca do formy po kontuzji na swój poziom ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom