daj mu bonus Lebrona albo Hardena co by wyczyniał ????dzien jak codzien ????
dokładnie ???? Jessica Alba mu obciągnie pare razy i nie ruszy się z LA do końca kariery + impry z Jackem Nicholsonem po meczachno niby będą FA np. Rondo, Irving, Batum, Conley, Lillard, Nene, Lee, Horford, Pachulia, więc na tych pozycjach akurat spory wybór, tylko ciekawe co oni z tym robią
na szczęście Los Angeles to nie tylko sama koszykówka, więc może skuszą kogoś dobrego, kto by chciał zostać gwiazdorem w takim raju :smile:
Niestety to juz nie jak kiedys, ze jak rzuciles haslo "LA" to wszystkie murzyny sie zbiegaly. Jedynie wlasnie FA moze ich uratowac bo tak jak teraz wyglada ten zespol to tankowanie przez dekade i Swaggy P franchise player ????no niby będą FA np. Rondo, Irving, Batum, Conley, Lillard, Nene, Lee, Horford, Pachulia, więc na tych pozycjach akurat spory wybór, tylko ciekawe co oni z tym robią
na szczęście Los Angeles to nie tylko sama koszykówka, więc może skuszą kogoś dobrego, kto by chciał zostać gwiazdorem w takim raju :smile:
Niestety to juz nie jak kiedys, ze jak rzuciles haslo "LA" to wszystkie murzyny sie zbiegaly. Jedynie wlasnie FA moze ich uratowac bo tak jak teraz wyglada ten zespol to tankowanie przez dekade i Swaggy P franchise player ????
no to Noah raczej odpada z FA, chyba żadna się nie zgodzi na takie coś z nim ????dokładnie ???? Jessica Alba mu obciągnie pare razy i nie ruszy się z LA do końca kariery + impry z Jackem Nicholsonem po meczach
on musiałby obciągnąc dla GM-a żeby go podpisał chyba ????no to Noah raczej odpada z FA, chyba żadna się nie zgodzi na takie coś z nim ????
elegancko, bo z wadem na dublu poszlo heheRambo co beta zapodał ???? Randle zaraz w połowie 1 kwarty pokryje linie
Betano przyjęło mi aż 4 zł :grin::grin::grin: Ale dałem też w Paddypower ????Rambo co beta zapodał ???? Randle zaraz w połowie 1 kwarty pokryje linie
wraca do formy po kontuzji na swój poziomBetano przyjęło mi aż 4 zł :grin::grin::grin: Ale dałem też w Paddypower ????
Ale petardę kryję za firaną, pokażę po meczu, bo nie wiem czy Siekiera gdzieś zza winkla nie wyskoczy
Maroon ogarnij ostatnie występy Parsonsa co robi <szok>