damianprz
Użytkownik
heh WAS -17 ostatni rzut niecelnyOKC @1,22
DAL @1,29
SAC+12,5 @1,27
WAS+15,5 @1,28
@2,56
(+10%:? ????
chwilę wcześniej gość "nie trafił wsadu"
heh WAS -17 ostatni rzut niecelnyOKC @1,22
DAL @1,29
SAC+12,5 @1,27
WAS+15,5 @1,28
@2,56
(+10%:? ????
Kobe odchodzi -> potrzebny nowy franchise player ->biorą Duranta i dbają o niego , jest królem LASzkoda, że Melo nie opuści tego żałosnego kurwidołka, przydałby się taki strzelec w Lakersach...
Lakersi tyle sezonów tankują, że w sumie będą mieli możliwości, żeby jakiś podkład pod dobrą drużynę zrobić, ale czy na tyle, żeby KD przyszedł to ja nie wiem. oby...
na pewno muszą oczyścić zespół z głowonogów, bo Durant jest już mocno wrażliwy na tym punkcie po grze z RW ????
Galloway co trafia znowu
to samo pisałem wcześniej ???? over 19.5 pts+rebPkt, zbiórki Randle do gry. Starterem dziś jest. Duże minuty dostanie.
9,5 zbiórek i 10 pkt na lajcie ogarnąć powinien.
za każdym razem jak wrzucasz post mam ochotę na pizze
Juz predzej mi sie widzi Durant w Miami niz w Lalkach. On jest glodny mistrzostwa tu i teraz, a w LA musialby najpierw nauczyc ewentualnie dziaciakow.Kobe odchodzi -> potrzebny nowy franchise player ->biorą Duranta i dbają o niego , jest królem LA
mają Russela , mają Randle'a . Sporo fajnych FA dostępnych ,
Lakers mają jednego z najlepszych GM w lidze jak nie najlepszego , już on będzie wiedział jak poukładać
przykładowo Derozan , Conley , Durant podpisani zostaną i nie będzie źle . Jest jeszcze Rondo o którym w LA myślą od dawna a dla Duranta taki PG to super fitJuz predzej mi sie widzi Durant w Miami niz w Lalkach. On jest glodny mistrzostwa tu i teraz, a w LA musialby najpierw nauczyc ewentualnie dziaciakow.
ty mi lepiej powiedz coś o żydku ????Plumlee to taka kłoda że nawet layupa dwoma rękoma od tablicy rzuca
zawsze z FT taki mizerny był ????ty mi lepiej powiedz coś o żydku ????
45 % za 3 ma w sezonie
60 % z wolnych