>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
magician 2,9K

magician

Użytkownik
Szkoda, że Melo nie opuści tego żałosnego kurwidołka, przydałby się taki strzelec w Lakersach...
Lakersi tyle sezonów tankują, że w sumie będą mieli możliwości, żeby jakiś podkład pod dobrą drużynę zrobić, ale czy na tyle, żeby KD przyszedł to ja nie wiem. oby...
na pewno muszą oczyścić zespół z głowonogów, bo Durant jest już mocno wrażliwy na tym punkcie po grze z RW ????
Galloway co trafia znowu

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
wczoraj Daniels kmiot zabił Sacto trójką z 10 metrów a dziś Galloway ????
Waiters jaka obrona ???? jak Ron Artest w prime

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Szkoda, że Melo nie opuści tego żałosnego kurwidołka, przydałby się taki strzelec w Lakersach...
Lakersi tyle sezonów tankują, że w sumie będą mieli możliwości, żeby jakiś podkład pod dobrą drużynę zrobić, ale czy na tyle, żeby KD przyszedł to ja nie wiem. oby...
na pewno muszą oczyścić zespół z głowonogów, bo Durant jest już mocno wrażliwy na tym punkcie po grze z RW ????
Galloway co trafia znowu
Kobe odchodzi -&gt; potrzebny nowy franchise player -&gt;biorą Duranta i dbają o niego , jest królem LA
mają Russela , mają Randle&#39;a . Sporo fajnych FA dostępnych ,
Lakers mają jednego z najlepszych GM w lidze jak nie najlepszego , już on będzie wiedział jak poukładać

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Kobe odchodzi -&gt; potrzebny nowy franchise player -&gt;biorą Duranta i dbają o niego , jest królem LA

mają Russela , mają Randle&#39;a . Sporo fajnych FA dostępnych ,

Lakers mają jednego z najlepszych GM w lidze jak nie najlepszego , już on będzie wiedział jak poukładać
Juz predzej mi sie widzi Durant w Miami niz w Lalkach. On jest glodny mistrzostwa tu i teraz, a w LA musialby najpierw nauczyc ewentualnie dziaciakow.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Juz predzej mi sie widzi Durant w Miami niz w Lalkach. On jest glodny mistrzostwa tu i teraz, a w LA musialby najpierw nauczyc ewentualnie dziaciakow.
przykładowo Derozan , Conley , Durant podpisani zostaną i nie będzie źle . Jest jeszcze Rondo o którym w LA myślą od dawna a dla Duranta taki PG to super fit
z wysokich jest Horford np , jest sporo opcji dostępnych na ławkę . do grania w Lakers koło Duranta nie będzie trzeba nikogo namawiać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom