>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Przepraszam panowie, ale skąd się wzięło to wasze serdeczne pozdrawianie? :p Bo już od jakiegoś czasu tak się zastanawiam ;)
Przyjaciele juz tak maja! Trzej przyjaciele z boiska, skrzydlowy (Zraszacz bukow), lacznik (maroon) i bramkarz (Assitalia). Proste ????
pozdrawiam serdecznie

K 1K

komandos5

Użytkownik
no nic czas wziąść Zhang kompletnie nie widzę tu między nimi róznicy , a już na pewno nie takiej jak między Agą a Sereną , zreszta podobnie jak u spasłej z Kerber było no ludzie ;) Pozdrawiam seerdecznie i się już kłade więc pewnie już nic nie napisze bezsensownego dziś

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Przyjaciele juz tak maja! Trzej przyjaciele z boiska, skrzydlowy (Zraszacz Bukow), lacznik (maroon) i bramkarz (Assitalia). Proste ????
pozdrawiam serdecznie
Bramkarz? No pięknie, w taki właśnie sposób stałem się kolegą z pracy PussyHuntera ????
Pozdrawiam serdecznie.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
wszedł KD i po 5 minutach kurs z @3.5 na @1.15 :smile:
@Jannek
no takie kocopoły poszły, że aż nie wiem, czy on trolluje, czy sam może już w to wszystko wierzy czy jak ????
trafiłeś na rusków?

drexler 570

drexler

Użytkownik
Konta jeszcze rok,dwa lata temu była słabą zawodniczką,lubiłem grać przeciwko niej a przez ostatni rok zrobiła największe postępy ze wszystkich zawodniczek w WTA.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom