cygeiro
Użytkownik
Na razie nie ma czasu bo przywiązuje Siekierę do torów i grzeje ciuchcie.Wawo się pojawi po meczu Konty z Zhang, póki co nie może, bo nie wie które nazwisko ma wkleić do kuponu, więc spokojnie, trzeba poczekać na mistrza
Na razie nie ma czasu bo przywiązuje Siekierę do torów i grzeje ciuchcie.Wawo się pojawi po meczu Konty z Zhang, póki co nie może, bo nie wie które nazwisko ma wkleić do kuponu, więc spokojnie, trzeba poczekać na mistrza
Wpisując jego nick w google na lajcie znajdziesz.Aka Shakal, a weź podrzuć tą twoją stronkę czy bloga, z ciekawości sobie przejrzę
On się wydurnia. W sumie to nawet go podziwiam, że stworzył wokół siebie taką otoczkę. Pewnie ma niezły ubaw, bo trollem jest nieprzeciętnym ????Wawo demoluję mnie najbardziej tym , że napierdala kursy po 1.1 i jeszcze je sprzedaje z zyskiem jak jego typ nie wchodzi ???? No to jest mistrzostwo świata już
w zasadzie masz racje , choć nie zdziwiłbym się jakby myślał że ludzie to łykają ...On się wydurnia. W sumie to nawet go podziwiam, że stworzył wokół siebie taką otoczkę. Pewnie ma niezły ubaw, bo trollem jest nieprzeciętnym ????
dokladnie, ludzie go nakrecaja tylkoOn się wydurnia. W sumie to nawet go podziwiam, że stworzył wokół siebie taką otoczkę. Pewnie ma niezły ubaw, bo trollem jest nieprzeciętnym ????
W sumie wszystko jest możliwe ????w zasadzie masz racje , choć nie zdziwiłbym się jakby myślał że ludzie to łykają ...
Niemniej, słowo "lokomotywa" powinno być ocenzurowane, bo już się przejadło ????dokladnie, ludzie go nakrecaja tylko
jakby nikt nie zwracal uwagi to by nie pisal nic a tak ma ubaw ????
A niby jakie wnioski z takiego meczu wyciągnąć?Grać możesz i 20lat a i tak będziesz na takie mecze trafiał..chyba,że nic nie grać.musisz wyciągnąć wnioski bo z takich typów to Ty i z netowych nie wyjdziesz na plus , a gdzie tu z naziemnych ????
pozdrawiam , ciesząc się że znów jesteś z namiAssitalia, maroon, pozdrawiam was serdecznie!! To, ze sie nie odzywalem przez caly dzien to jedynie wynik mojego wyjazdu do stolicy na konferencje, ale juz jestem z powrotem, zmeczony, wkurwiony, zly, zrospaczony poziomem wiedzy niektorych 'szpecjalistow', ale juz w domu przy piwku!
Serdecznie pozdrawiam moich przyjaciol!
Witaj serdecznie Zraszacz_bukow. Fajnie, że już wróciłeś.Assitalia, maroon, pozdrawiam was serdecznie!! To, ze sie nie odzywalem przez caly dzien to jedynie wynik mojego wyjazdu do stolicy na konferencje, ale juz jestem z powrotem, zmeczony, wkurwiony, zly, zrospaczony poziomem wiedzy niektorych 'szpecjalistow', ale juz w domu przy piwku!
Serdecznie pozdrawiam moich przyjaciol!
Po prostu doskonale się przyjęło i na stałe weszło do forumowego słownika slangów bukmacherskich :grin:W sumie wszystko jest możliwe ????
Niemniej, słowo "lokomotywa" powinno być ocenzurowane, bo już się przejadło ????
Po pierwsze to dzięki za fajny wpis dający do myślenia ale...zarabiasz na swoich klientach czyli te 25zł na tydzień czy tam miesiąc + pieniądze, które wygrywasz/przegrywasz
...
Aktualnie cieszysz się z tego, że masz kilkadziesiąt złotych więcej, czy tam kilka stówek na miesiąc
????