karolpdk
Użytkownik
a George warto ? nie grąłem goscia nigdy overka .jak mam wybierać to Pacers ale nie grałbym nic
up: nie widziałem tego tam trudno się mówi
a George warto ? nie grąłem goscia nigdy overka .jak mam wybierać to Pacers ale nie grałbym nic
up: nie widziałem tego tam trudno się mówi
gepard19888 dodaj, rzadko siedze, ale jak bedzie info na forumcu to mozemy pyknac, imo moglibysmy jeszcze z 24 osoby maroon uzbieracteż mogę coś jutro pokosić w fife wieczorem
glowa czy odzyskales juz swoj kapital ?https://mobile.twitter.com/tennisguru100/status/692130094098288641 ????
Kto za Kerber ten z policji #teamVika
janek jak masz konto w BetanO to graj ten zakladglowa czy odzyskales juz swoj kapital ?
jestem bardzo niezadowolony z faktu ze tegoroczne AO jest bez Twojego udzialu...
placz of the day rowniez cierpi z tego powodu
poszlo za plaska stawke, ostatnio sie udalo, ciekawe jak teraz, jesli siekiera spi to 80% szansjanek jak masz konto w BetanO to graj ten zaklad
takJak np pogram win OKC i DAL i do tego WAS+16,5 i SAC+12,5 to mam szansę na Parlaya?
Deandre Jordan wygrywa 70 % jump ball, więc nie jest to 50/50 szans jak szacuje Betanoposzlo za plaska stawke, ostatnio sie udalo, ciekawe jak teraz, jesli siekiera spi to 80% szans
Z tym że tutaj mamy alternatywne handicapy po kursach ok. 1,25
Chodzi o to czy nie liczy się tylko normalny handi z główną granicą.Oferta ma zastosowanie dla wygranych z przedmeczowych parlay (zakładów akumulowanych) zawierających 2 lub więcej selekcji z rozgrywek NFL/NCAAF/CFL/NBA/NCAAB/MLB/NHL na następujące 2-drogowe rynki: handicap, sumy w meczu, 1. połowa - handicap, 2. połowa - handicap, 1. połowa - sumy, 2. połowa - sumy i zakłady na zwycięstwo.
pozwól, że o tym zadecyduje pussyhunter ????kerber ma dupsko i nogi ma kosmos
szczególnie jak się spojrzy na drugą stronę kortu , choć pigi i tak zeszczuplała chybakerber ma dupsko i nogi ma kosmos