dziekuje, skorzystam i zaraz wrzuce w temat, dzis wejd bedzie 1 strzelba ?Polecam over Wade'a , w marathonie niska linia
wczoraj meczu z Bulls nie oglądałem, ale w meczu z Toronto prezentował się extra, aż miło było oglądać, jak za dawnych czasów ''Flash''Polecam over Wade'a , w marathonie niska linia
Bo idiotka Suarez zrobiła dzis 45 nie wymuszonych w dwa sety , nie wspominajac o 7 podwojnych bledach no to tak sie nei da wygrac , no a szwabisze wczesniej odcielo doplyw sil i kurcze ja wykonczyly bo miala juz na widelcudziekuje, skorzystam i zaraz wrzuce w temat, dzis wejd bedzie 1 strzelba ?
jak maroon ze zlotem ?
@komandos5 - bardzo dobre typy ostatnio, dziekuje bardzo, tylko z radwanska nie wychodzi ???? ale to Polka wiec musi sie trzymac niezle ????
Pozdrawiam serdecznie.
Wade z Chrisem Boshem trzymają całą grę w Miami , Wade fajnie pograł ostatnie 2 meczedziekuje, skorzystam i zaraz wrzuce w temat, dzis wejd bedzie 1 strzelba ?
jak maroon ze zlotem ?
@komandos5 - bardzo dobre typy ostatnio, dziekuje bardzo, tylko z radwanska nie wychodzi ???? ale to Polka wiec musi sie trzymac niezle ????
Pozdrawiam serdecznie.
marathonbet@komandos - piękna karla pozostanie na zawsze piękna, a w tenisa grac za bardzo nie umie ????
@maroon - gdzie grales najnizsza linie ?
@ ted - pozdrawiam
ja tam w marathonie nie widzę żadnych liniimarathonbet
maraton godzine przed meczem zdejmuje liniegdzie w marathonie sa linie na zawodnikow? ????
jak mam wybierać to Pacers ale nie grałbym nicPacers czy Clippers ?