Pograłem za 4zł a co mi tam ???? Jeszcze będę dokładał u innego buka. Pau George over 32,5 wszystkiego.Rambo co chciales pograc?
Bambo ja mam tam jeszcze dobre linie, jak chcesz to moge cos Ci pogracPograłem za 4zł a co mi tam ???? Jeszcze będę dokładał u innego buka. Pau George over 32,5 wszystkiego.
Wysyłam PW ????Bambo ja mam tam jeszcze dobre linie, jak chcesz to moge cos Ci pograc
Witam wszystkich
Pozdrawiam serdecznie.
Chandler to bardzo dobry rim protector. Noel dostanie dużo piłek, ale pytanie czy wykorzysta. Ja idę w Suns z handi po wysokim kursie.Chyba pójdę w stronę overu Noela. Okafor out.
nie byłbym pewien czy to drewno aż tak dużo rzutów dostanie . Jak gdzieś piłka spadnie obok to wsadziChandler to bardzo dobry rim protector. Noel dostanie dużo piłek, ale pytanie czy wykorzysta. Ja idę w Suns z handi po wysokim kursie.
Witaj Janku , również pozdrawiamBambo ja mam tam jeszcze dobre linie, jak chcesz to moge cos Ci pograc
Witam wszystkich
Pozdrawiam serdecznie.
Polecam over Wade'a , w marathonie niska liniated moj przyjacielu, moge cie spytac co dzis grales z siaty ?
zaznaczam ze jest to post na temat bukmacherski i nie masz prawa go skasowac
4-6 3-6