bonus kiedyś mieli fajny bo go obróciłem na zwrotach za strzelców którzy nie zagrali :razz:Totolotek wszystko kiepskie
Niestety ;] Bizon91 gdzie zawsze kosił w NBA czy to w HP podawał swoje typy praktycznie codziennie, Karmol się wykruszył, maroon też rzadko co sypnie, Seweryn praktycznie nic nie daje, easy zaginął i już lipa jest w dziale :-|ja pie*dole ale posucha w dziale nba
powoli mi to forum przypomina bet1x2.net, tez sie tak po cichu wykruszali
ps. tylko nie piszczcie tekstow typu "sam napisz jakas analize a nie psioczysz", bo kiedys tez nie pisalem, a bylo ich wiecej i mozna bylo swoje przemyslenia poprzez wywodami kilku gosci co sie orientowalo dobrze u mudzynow
Jarek Jarek Polskę zbaw? Co to za info ja nic nie wiem ????a ostatnio pojawiło się światełko w tunelu jeśli chodzi o prawo i jest szansa że nie będziemy 100 lat za murzynami
W tym roku pamiętam było x5 ze zdarzeniem o kursie 1,5.jeżeli chodzi o otoobet to x9 z min jednym zdarzeniem 1.9
Zagraj +2,5 Ferrera. Kobietami lepiej się nie zajmuj.Aza 2-0 + Konta? Nad czyms takim jeszcz emysle
prosta sprawa jak jestes skuteczny to zarobisz tylko że mniejCygeiro dzięki za odp czyli można powiedzieć że grając u ziemniaka nie mam szans na powodzenie ????
no niestety lokomotywa będzie skrócona o dwa wagonyCygeiro dzięki za odp czyli można powiedzieć że grając u ziemniaka nie mam szans na powodzenie ????
taka karma (grupy zamknięte , fejbuki , skype , gg i inne) , przyjdą następni (albo i nie )Niestety ;] Bizon91 gdzie zawsze kosił w NBA czy to w HP podawał swoje typy praktycznie codziennie, Karmol się wykruszył, maroon też rzadko co sypnie, Seweryn praktycznie nic nie daje, easy zaginął i już lipa jest w dziale :-|
http://www.wykop.pl/link/2983225/nowelizacja-ustawy-hazardowej-czy-pis-posprzata-balagan-po-po/Jarek Jarek Polskę zbaw? Co to za info ja nic nie wiem ????
Okej.
od jutra mam pada i będzie można pyknącmaroon dawaj solo w fife
Ale w takim razie jak najlepiej grać u ziemniaka ?prosta sprawa jak jestes skuteczny to zarobisz tylko że mniej
jak jesteś AKA SHAKALEM to nie ma znaczenia czy grasz u buka w necie czy ziemniaka bo i tak jesteś na mega minusie i odbijasz sobie sprzedając typy na blogu za cenę średniej hawajskiej w pizzeri
???? mam wrażenie że trollujemy siebie nawzajemAle w takim razie jak najlepiej grać u ziemniaka ?
No bo granie Lokomotyw po 1.15 nie ma szans bo podatek zjada wiec jakiego sposobu się złapać ?
Serio? Jaki to blog? ????prosta sprawa jak jestes skuteczny to zarobisz tylko że mniej
jak jesteś AKA SHAKALEM to nie ma znaczenia czy grasz u buka w necie czy ziemniaka bo i tak jesteś na mega minusie i odbijasz sobie sprzedając typy na blogu za cenę średniej hawajskiej w pizzeri