768 93glowa Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3221 Przepraszam ale pieknej Viktorii prosze nie wyzywac, dziekuje i pozdrawiam ????
389 jannek Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3222 maroon napisał: up : Mahimi ma 44% wygranych , wcześniej taki sam kurs na Deandre był przeciwko ruskiemu z Cavs który ma 38% jak jest kurs 1.85 1.85 to jest przykład podręcznikowego value niszczymy dowody BANG ! Kliknij aby rozwinąć...
maroon napisał: up : Mahimi ma 44% wygranych , wcześniej taki sam kurs na Deandre był przeciwko ruskiemu z Cavs który ma 38% jak jest kurs 1.85 1.85 to jest przykład podręcznikowego value niszczymy dowody BANG ! Kliknij aby rozwinąć...
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3223 Przepraszam ale pieknej Viktorii prosze nie wyzywac, dziekuje i pozdrawiam ???? Kliknij aby rozwinąć...
Przepraszam ale pieknej Viktorii prosze nie wyzywac, dziekuje i pozdrawiam ???? Kliknij aby rozwinąć...
8,3K rambo131 Forum VIP Styczeń 27, 2016 #3224 George zaczął super, oby Siekiera nie przyszedł tylko, mam nadzieję że śpi
3,4K kamillo13 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3227 up : Mahimi ma 44% wygranych , wcześniej taki sam kurs na Deandre był przeciwko ruskiemu z Cavs który ma 38% jak jest kurs 1.85 1.85 to jest przykład podręcznikowego value słowa którego tutaj na forum się nadużywa Kliknij aby rozwinąć... skąd masz te staty? ????
up : Mahimi ma 44% wygranych , wcześniej taki sam kurs na Deandre był przeciwko ruskiemu z Cavs który ma 38% jak jest kurs 1.85 1.85 to jest przykład podręcznikowego value słowa którego tutaj na forum się nadużywa Kliknij aby rozwinąć... skąd masz te staty? ????
888 daniel-7 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3229 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc??
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc??
3,8K damianprz Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3230 Andżelika z Puszczykowa bierze mecz czy tylko podbija kurs na białą ruskę?
13,8K ramzesa Forum VIP Styczeń 27, 2016 #3231 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... lepiej iść spać
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... lepiej iść spać
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3233 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... zamiast cukru musiałbyś kawę posłodzić koksem
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... zamiast cukru musiałbyś kawę posłodzić koksem
389 jannek Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3235 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... powiedzmy ze mam to za soba, i na przykladzie powiem ze lepiej nawet isc o 7 spac na godzine niz nie spac, po drzemce czlowiek o wiele lepiej mysli, mozg jednak dostaje jakas tam dawke powera itp itd.
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... powiedzmy ze mam to za soba, i na przykladzie powiem ze lepiej nawet isc o 7 spac na godzine niz nie spac, po drzemce czlowiek o wiele lepiej mysli, mozg jednak dostaje jakas tam dawke powera itp itd.
3,4K kamillo13 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3236 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... do jakiejś 8 szmat czasu, lepiej pójść spać
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... do jakiejś 8 szmat czasu, lepiej pójść spać
12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 27, 2016 #3239 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... Popieram morsa, idź spać.
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... Popieram morsa, idź spać.
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3240 głowa zapłaciłbyś Azarence 1h/500 ? bo Pussyhunter mówił że za Bouchard dałby maks 200/h