888 daniel-7 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3241 do jakiejś 8 szmat czasu, lepiej pójść spać Kliknij aby rozwinąć... Dzięki panowie, to idę lulu ???? Kamillo pobrałem od Ciebie Canadiens z działu więc tam niech ładnie jadą z koksem.
do jakiejś 8 szmat czasu, lepiej pójść spać Kliknij aby rozwinąć... Dzięki panowie, to idę lulu ???? Kamillo pobrałem od Ciebie Canadiens z działu więc tam niech ładnie jadą z koksem.
854 weed233 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3242 Player C Total Points + Rebounds Julius Randle over 19.5 to gram, przeciwko Dirkowi da rade znów
2K superfrank Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3243 Kerber jak narazie kilka hotshotów zaprezentowała, oby tak dalej
K 1K komandos5 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3244 yhy łzy pięknej Vicotrii będącej w wielkiej formie mogą pojawić się znacznie szybciej niż w 2secie ????
yhy łzy pięknej Vicotrii będącej w wielkiej formie mogą pojawić się znacznie szybciej niż w 2secie ????
K 0 karodt Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3245 3-0 szkoda było czekać do 1 żeby znowu się wkurzac przed snem
3,8K damianprz Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3246 Co za wymiana i passing shot Kerber na ADV Poziom nie jest najgorszy Kerber zabija returnem
389 jannek Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3248 yhy łzy pięknej Vicotrii będącej w wielkiej formie mogą pojawić się znacznie szybciej niż w 2secie ???? Kliknij aby rozwinąć... za szybkie to wyroki, przy 0;1 bedzie ponad 2 na aze, rozwazam wtedy wejscie w nia
yhy łzy pięknej Vicotrii będącej w wielkiej formie mogą pojawić się znacznie szybciej niż w 2secie ???? Kliknij aby rozwinąć... za szybkie to wyroki, przy 0;1 bedzie ponad 2 na aze, rozwazam wtedy wejscie w nia
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3249 Azarenka jakie fochy ???? zapomina że to ona jest dla ludzi a nie oni dla niej ????
3,4K kamillo13 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3250 Dzięki panowie, to idę lulu ???? Kamillo pobrałem od Ciebie Canadiens z działu więc tam niech ładnie jadą z koksem. Kliknij aby rozwinąć... będę pilnował ???? i obyś obudził się bogatszy nie tylko w doświadczenie ????
Dzięki panowie, to idę lulu ???? Kamillo pobrałem od Ciebie Canadiens z działu więc tam niech ładnie jadą z koksem. Kliknij aby rozwinąć... będę pilnował ???? i obyś obudził się bogatszy nie tylko w doświadczenie ????
K 1K komandos5 Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3251 pigi zaczyna przedstawienie ???? Jannek nie idż tą drogą ????
14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 27, 2016 #3255 Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... Jak ładna to ładować całą noc. Pozdrawiam serdecznie.
Panowie pytanie natury strategicznej. O 9 rano mam egzamin. Opłaca mi się iść spać, czy robić sobie kawę i ładować całą noc?? Kliknij aby rozwinąć... Jak ładna to ładować całą noc. Pozdrawiam serdecznie.
2K superfrank Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3256 Azarenka 1.6 Kliknij aby rozwinąć... Już masz prawie @1,8, a po przegranym secie będzie koło @2 W tym już świnka nie wróci
Azarenka 1.6 Kliknij aby rozwinąć... Już masz prawie @1,8, a po przegranym secie będzie koło @2 W tym już świnka nie wróci
389 jannek Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3257 Azarenka 1.6 Kliknij aby rozwinąć... come on ???? co to za kursy, narazie nic za aza nie przemawia ???? E: jak ktos mi powie ze tego woleja nie wyjebala specjalnie to sie powiesze :]
Azarenka 1.6 Kliknij aby rozwinąć... come on ???? co to za kursy, narazie nic za aza nie przemawia ???? E: jak ktos mi powie ze tego woleja nie wyjebala specjalnie to sie powiesze :]
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 27, 2016 #3258 polecam ten mecz od 3 kwarty jak ktoś ma czas jak nie to skrót spektaklu Cousinsa chociaż https://www.youtube.com/watch?v=yWwC5UXpb2g
polecam ten mecz od 3 kwarty jak ktoś ma czas jak nie to skrót spektaklu Cousinsa chociaż https://www.youtube.com/watch?v=yWwC5UXpb2g