486 jacksparrrow Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5422 nie Kliknij aby rozwinąć... lokomotywa to byla na union berlin jeszcze nie zaczeli grac a juz z 60 % zysku mozna zamykac zastanawiam sie czy zamykac czy rozliczą union po kursie 4.00 czy po 2.00 jak wygra z bvb
nie Kliknij aby rozwinąć... lokomotywa to byla na union berlin jeszcze nie zaczeli grac a juz z 60 % zysku mozna zamykac zastanawiam sie czy zamykac czy rozliczą union po kursie 4.00 czy po 2.00 jak wygra z bvb
486 jacksparrrow Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5423 Feyenoord 1 Kliknij aby rozwinąć... i tak ma byc :] dzisiaj wszyskie mecze wydaja sie byc overowe bo wczoraj byla sraka na calego w eredivisie
Feyenoord 1 Kliknij aby rozwinąć... i tak ma byc :] dzisiaj wszyskie mecze wydaja sie byc overowe bo wczoraj byla sraka na calego w eredivisie
5,6K wojnodrake Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5424 http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000626826/Football-Baby-Championship-Sunday Fuuuuuuuuuuutbool bejbiiii
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000626826/Football-Baby-Championship-Sunday Fuuuuuuuuuuutbool bejbiiii
1,2K szkarlatny Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5425 Soroka pierwszy na pewno,a nie Lysy? Kliknij aby rozwinąć... W poprzednich meczach tak było. A jak Łysy będzie strzelał Soroka nie wejdzie nawet na boisko i będzie zwrot.
Soroka pierwszy na pewno,a nie Lysy? Kliknij aby rozwinąć... W poprzednich meczach tak było. A jak Łysy będzie strzelał Soroka nie wejdzie nawet na boisko i będzie zwrot.
6K assitalia Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5426 nie bo ty masz z paintbeta ???? z szacunkiem! Kliknij aby rozwinąć... No to tak jak Ty ???? Pozdrawiam serdecznie!
nie bo ty masz z paintbeta ???? z szacunkiem! Kliknij aby rozwinąć... No to tak jak Ty ???? Pozdrawiam serdecznie!
51,7K wawo Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5427 No to tak jak Ty ???? Pozdrawiam serdecznie! Kliknij aby rozwinąć... dobrze wiesz ze moje nie jest z paintbeta ????
No to tak jak Ty ???? Pozdrawiam serdecznie! Kliknij aby rozwinąć... dobrze wiesz ze moje nie jest z paintbeta ????
3,5K rm6330 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5431 Nalon v Candas (1 Połowa Gole) Powyżej 0.5 @ 1.72 LIVE Kliknij aby rozwinąć...
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5432 http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000626826/Football-Baby-Championship-Sunday Fuuuuuuuuuuutbool bejbiiii Kliknij aby rozwinąć... Widziales gdzies bet na ilosc Interception ? ????
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000626826/Football-Baby-Championship-Sunday Fuuuuuuuuuuutbool bejbiiii Kliknij aby rozwinąć... Widziales gdzies bet na ilosc Interception ? ????
3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5433 W poprzednich meczach tak było. A jak Łysy będzie strzelał Soroka nie wejdzie nawet na boisko i będzie zwrot. Kliknij aby rozwinąć... we wszystkich meczach do tej pory Dibirov podchodzil pierwszy i za kazdym razem nie wykorzystywal
W poprzednich meczach tak było. A jak Łysy będzie strzelał Soroka nie wejdzie nawet na boisko i będzie zwrot. Kliknij aby rozwinąć... we wszystkich meczach do tej pory Dibirov podchodzil pierwszy i za kazdym razem nie wykorzystywal
2K ajax Forum VIP Styczeń 24, 2016 #5434 i tak ma byc :] dzisiaj wszyskie mecze wydaja sie byc overowe bo wczoraj byla sraka na calego w eredivisie Kliknij aby rozwinąć... Ja wczoraj jedynie live grałem, więc aż tak źle na tym nie wyszedłem. Ale zgadza się, dziś zapowiada się o wiele bardziej overowo.
i tak ma byc :] dzisiaj wszyskie mecze wydaja sie byc overowe bo wczoraj byla sraka na calego w eredivisie Kliknij aby rozwinąć... Ja wczoraj jedynie live grałem, więc aż tak źle na tym nie wyszedłem. Ale zgadza się, dziś zapowiada się o wiele bardziej overowo.
P 531 paolo_ Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5435 akurat +2,5 nie zamknalem w ogole bo poszedlem spac ale na DJOKERZE odrobilem Kliknij aby rozwinąć... JANEK, pożycz mi no dwustu - na bilet na pociąg
akurat +2,5 nie zamknalem w ogole bo poszedlem spac ale na DJOKERZE odrobilem Kliknij aby rozwinąć... JANEK, pożycz mi no dwustu - na bilet na pociąg
1,2K szkarlatny Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5436 we wszystkich meczach do tej pory Dibirov podchodzil pierwszy i za kazdym razem nie wykorzystywal Kliknij aby rozwinąć... Oj chyba nie. W ostatnim meczu prawie jestem pewny że Soroka. E: faktycznie masz racje...
we wszystkich meczach do tej pory Dibirov podchodzil pierwszy i za kazdym razem nie wykorzystywal Kliknij aby rozwinąć... Oj chyba nie. W ostatnim meczu prawie jestem pewny że Soroka. E: faktycznie masz racje...
5 krzych88 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5437 Mi też pożycz Wawo, potrzebuję hajsu na paliwo do motorynki, inaczej nie będę miał jak wrócić do domu.
Mi też pożycz Wawo, potrzebuję hajsu na paliwo do motorynki, inaczej nie będę miał jak wrócić do domu.
5,6K wojnodrake Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5438 Widziales gdzies bet na ilosc Interception ? ???? Kliknij aby rozwinąć... na 365 jest na zawodników kto zaliczy INT. na betssonie masz : Łączna liczba przechwytów(zawodnik) over 0.5 @1.36 peyton i @1.62 tom
Widziales gdzies bet na ilosc Interception ? ???? Kliknij aby rozwinąć... na 365 jest na zawodników kto zaliczy INT. na betssonie masz : Łączna liczba przechwytów(zawodnik) over 0.5 @1.36 peyton i @1.62 tom
D 3,3K davey_watt Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5439 Mi też pożycz Wawo, potrzebuję hajsu na paliwo do motorynki, inaczej nie będę miał jak wrócić do domu. Kliknij aby rozwinąć... plagiatujesz Pana Darka :razz: No ruszyli się w tych biegach, bo się wszystko zjeżdżało. Norweg II blisko Włocha. Nadzieja w tym, ze Federico wytrzyma
Mi też pożycz Wawo, potrzebuję hajsu na paliwo do motorynki, inaczej nie będę miał jak wrócić do domu. Kliknij aby rozwinąć... plagiatujesz Pana Darka :razz: No ruszyli się w tych biegach, bo się wszystko zjeżdżało. Norweg II blisko Włocha. Nadzieja w tym, ze Federico wytrzyma
486 jacksparrrow Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5440 Ja wczoraj jedynie live grałem, więc aż tak źle na tym nie wyszedłem. Ale zgadza się, dziś zapowiada się o wiele bardziej overowo. Kliknij aby rozwinąć... ja tez live, dzisiaj sie czaje pograc o4.0 w którymś meczu jak do 20 min nie bedzie bramek, ciekawe jakie kursiwo
Ja wczoraj jedynie live grałem, więc aż tak źle na tym nie wyszedłem. Ale zgadza się, dziś zapowiada się o wiele bardziej overowo. Kliknij aby rozwinąć... ja tez live, dzisiaj sie czaje pograc o4.0 w którymś meczu jak do 20 min nie bedzie bramek, ciekawe jakie kursiwo