wawo
Użytkownik
100 plnA ile wpłaciłeś?
100 plnA ile wpłaciłeś?
lokomotywa to byla na union berlin jeszcze nie zaczeli grac a juz z 60 % zysku mozna zamykac
i tak ma byc :]Feyenoord 1
W poprzednich meczach tak było. A jak Łysy będzie strzelał Soroka nie wejdzie nawet na boisko i będzie zwrot.Soroka pierwszy na pewno,a nie Lysy?
No to tak jak Ty ????nie bo ty masz z paintbeta ????
z szacunkiem!
dobrze wiesz ze moje nie jest z paintbeta ????No to tak jak Ty ????
Pozdrawiam serdecznie!
wszyscy uwierzyli:;/:100 pln
Widziales gdzies bet na ilosc Interception ? ????http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000626826/Football-Baby-Championship-Sunday
Fuuuuuuuuuuutbool bejbiiii
we wszystkich meczach do tej pory Dibirov podchodzil pierwszy i za kazdym razem nie wykorzystywalW poprzednich meczach tak było. A jak Łysy będzie strzelał Soroka nie wejdzie nawet na boisko i będzie zwrot.
JANEK, pożycz mi no dwustu - na bilet na pociągakurat +2,5 nie zamknalem w ogole bo poszedlem spac
ale na DJOKERZE odrobilem
Oj chyba nie. W ostatnim meczu prawie jestem pewny że Soroka.we wszystkich meczach do tej pory Dibirov podchodzil pierwszy i za kazdym razem nie wykorzystywal
na 365 jest na zawodników kto zaliczy INT.Widziales gdzies bet na ilosc Interception ? ????
plagiatujesz Pana Darka :razz:Mi też pożycz Wawo, potrzebuję hajsu na paliwo do motorynki, inaczej nie będę miał jak wrócić do domu.