kunciapek
Użytkownik
W Końskich masz ????Zapewniam cię że jestem pełnoletni, nie ma u mnie w mieście placówki BGŻ, fuck.
W Końskich masz ????Zapewniam cię że jestem pełnoletni, nie ma u mnie w mieście placówki BGŻ, fuck.
no owszem napisalem tak, bo TSONGA to mój ulubiony grajek odkad sie pojawil w 2008 na AO.to tak odnosnie lokomotywy na ktorej przegral
Gdzie przegrał? Zamknął z zyskiem.to tak odnosnie lokomotywy na ktorej przegral
nieRoger 3:0 warto?
Na pewno juz nie zagram.przepraszam na co ten kredyt na buka zeby sie odbic czy tak po prostu pyta o kredyt?
nie Wawo tylko ten skok stefyczyka czy inne bgżety pozdrawiam serdecznieGdzie przegrał? Zamknął z zyskiem.
akurat +2,5 nie zamknalem w ogole bo poszedlem spacGdzie przegrał? Zamknął z zyskiem.
no i to zdrowe podejscie masz duze dlugi, wez splac i daj sobie spokoj z grą ????Na pewno juz nie zagram.
dej no dwa złoteakurat +2,5 nie zamknalem w ogole bo poszedlem spac
ale na DJOKERZE odrobilem
Muszę gdzieś wziąsc kase zeby spłącić, a do 10 tak naprawde musze oddać 3400 nie mam tyle kasy i nie bede miał do tej poryno i to zdrowe podejscie masz duze dlugi, wez splac i daj sobie spokoj z grą ????
No fakt, źle przeczytałem.nie Wawo tylko ten skok stefyczyka czy inne bgżety pozdrawiam serdecznie
Soroka pierwszy na pewno,a nie Lysy?http://forum.bukmacherskie.com/f33/mens-ehf-euro-2016-polska-128399-5.html#post5916267
Niemcy - Rosja
Kto więcej goli Weinhold - Dissinger ? Weinhold 1,80 Unibet
POLECAM
A ile wpłaciłeś?akurat +2,5 nie zamknalem w ogole bo poszedlem spac
ale na DJOKERZE odrobilem
nie bo ty masz z paintbeta ????No fakt, źle przeczytałem.
Wawo, a chcesz mojego screena? ????