????????????widze ze selekcja naturalna ma sie dobrze
a gdzie tu widzisz różnice? :mrgreen:Współczuć to można komuś nieuleczalnie choremu
A jeżeli tam banku nie mam także dadzą ?Siema wszyskim.
jak chcesz kredyt przez internet to spróbuj na igotowka.pl to jest taki internetowy bank BGŻ BNP Paribas. Wchodzisz na strone wypelniasz recznie wszystkie dane i od razu masz wstepna decyzje kredytowa. jak masz pozytywna to idziesz z zaswiadczeniem o zarobkach w poniedzialek do banku i gora we wtorek masz juz kase. A i oprocentowanie nie duze z reszta na stronie masz od razu kalkulator to sobie obliczysz. U innych bym internetowych nie próbował bo na pierwszy raz to sumy wystarczajacej na samochod raczej nie dostaniesz.
dadzą dadzą. jak wpiszesz te dane dzisiaj i dostaniesz wstepna decyzje kredytowa pozytywna i zaniesiesz im papiery potwierdzajace Twoje zarobki to kredyt dostaniesz na 100%A jeżeli tam banku nie mam także dadzą ?
Ja widzę problem gdzie indziej. Nie dostaniesz kredytu, bo żeby go dostać trzeba być pełnoletnim.A jeżeli tam banku nie mam także dadzą ?
Paczke zapalek z kiosku :grin::grin:Ile kredytu trzeba pobrać z banku na sprawną LOKOMOTYWĘ?
Zapewniam cię że jestem pełnoletni, nie ma u mnie w mieście placówki BGŻ, fuck.Ja widzę problem gdzie indziej. Nie dostaniesz kredytu, bo żeby go dostać trzeba być pełnoletnim.