bob94
Użytkownik
????czarli szin musi być w raju, wszędzie biało ????
????czarli szin musi być w raju, wszędzie biało ????
pisalem ze to nie byl dobry bet no ale ja tam mam mało reputy to pewnie nikt nie bierze moich słów na poważnie ????Wloszki v banderowce od Raduli trochę nie bardzo ;(
Od kogo ?od fonfe pożycz
Powinni dać i drugąNie mam od kogo pożyczyć. W banku nie wezmę bo juz mam i mi nie dadzą a brałem na remont. Fuck jestem w ciemnej dupie.
Nie dadzą brałęm 10 tysięcy, taką miałem tylko zdolność kredytową. Dużo to nie zarabiam....Powinni dać i drugą
Oby bo mam pograne over 3,5 seta heeFedex dzis czuje da zarobic i przegra I seta
Nie chce się przypieprzać ani moralizować, ale jeżeli po 1 nie stać Cie, a po 2 przegrywasz hajs, którego nie masz/nie jest twoj to chyba masz problem i powinieneś odpuścić granieNie dadzą brałęm 10 tysięcy, taką miałem tylko zdolność kredytową. Dużo to nie zarabiam....
Wiem, muszę odpuścić ale muszę też jakoś zdobyć kasę, bo jestem w czarnej dupie.Nie chce się przypieprzać ani moralizować, ale jeżeli po 1 nie stać Cie, a po 2 przegrywasz hajs, którego nie masz/nie jest twoj to chyba masz problem i powinieneś odpuścić granie