>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Możliwe. Dużo ryzyka z Pitts nie było i na pewno będzie grać krótkie podania. Co jednak jeśli będą przegrywać i trzeba będzie dać kilka deep passów? Peyton nie ma już tego ramienia żeby spokojnie rzucić. IMO @1.36 na over value nie ma tak jak mówisz, ale under też jakoś mi się tu nie widzi ???? .
No nie wiem pomysle jeszcze, ale jaka roznica miedzy Betssonem a Caloroczynym w Yardach u QB .

W Caloroczynm Linia na Peytona 247,5 i under za 1,68, a w Betssonie linia na 250,5 i under 1,85 .

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
No nie wiem pomysle jeszcze, ale jaka roznica miedzy Betssonem a Caloroczynym w Yardach u QB .
W Caloroczynm Linia na Peytona 247,5 i under za 1,68, a w Betssonie linia na 250,5 i under 1,85 .
Prędzej undery do gry ???? Strasznie zimno będzie, więc komu tam się rzucać będzie chciało ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Prędzej undery do gry ???? Strasznie zimno będzie, więc komu tam się rzucać będzie chciało ????
No wlasnie i dlatego chyba na Betssonie pogram under , a kurs i linia duzo przejemniejsza a Manning jak do 240 dojdzie to bedzie dobrze ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom