dziękowaćhttp://datacenter.biathlonresults.com/?
tam możesz wszystko znaleźć, co Cię interesuje.
Jak mozna nie zwrócić komuś uwagi jak mówi ze Goessner przeciętnie biega ????Zacznij pisać w dziale zobaczymy Twoją wiedzę i skutecznośc. Bo w zwracaniu uwagi innym itd to jesteś naprawdę mocny:]
I co Ukrainki zawsze mocne a dzisiaj słabiutko...I nikt jakoś Tobie yego nie wypomina...
2 strzelili i im starczyłoDelikatnie:
Trial Valderas v Collado
o4,5 @ 2,37
o5,5 @ 3,75
o6,5 @ 6,00
Drużyna gości bilans bramek (-66)
pogralem x2 przy 2:1 ale pewniej wyglada AZ bo Feye dosc nieporadnie w ataku wyglada a gospodarze dobrze kontrujaJednak bez bramek już do przerwy. Trzeba będzie łapać więc overy w drugiej. Myślę, że dwie bramki tu jeszcze padną minimum. Do tego jakieś kornery Feyenoordu można próbować bo posypią się pewnie.
--
Edit: Przed chwilą AZ miało setę na 3-1.
Feyenoord pierwszych 7 rożnych? co o tym myslisz, bo tak początkowo tylko mecz oglądałem.Jednak bez bramek już do przerwy. Trzeba będzie łapać więc overy w drugiej. Myślę, że dwie bramki tu jeszcze padną minimum. Do tego jakieś kornery Feyenoordu można próbować bo posypią się pewnie.
--
Edit: Przed chwilą AZ miało setę na 3-1.
Kontry mają mega szybkie, ale jak takie setki marnują to się to jeszcze zemści. Feyenoord musi przycisnąć w drugiej, ja tu ciągle wierzę, że 3 punkty pojadą do Rotterdamu.pogralem x2 przy 2:1 ale pewniej wyglada AZ bo Feye dosc nieporadnie w ataku wyglada a gospodarze dobrze kontruja
Osobiście pograłem korki w ich kierunku, potrafią nabijać jak trzeba atakować.Feyenoord pierwszych 7 rożnych? co o tym myslisz, bo tak początkowo tylko mecz oglądałem.
Zwrócic uwage można ale oczywiście tutaj w hp tez musialem pokazac jaka glupote napisał? To już jest wyśmiewanie się z innego. Nie zrozumiałem chyba o co mi chodzi..Jak mozna nie zwrócić komuś uwagi jak mówi ze Goessner przeciętnie biega ????
chyba nie zrozumialeś ????
popieram słowa Inzagiego ????
a z tb nie mam zamiaru dyskutować bo tak samo jak włodek moge napisać ze wszystko przewidziałem tylko Pidruszna na ostatniej zmianie i twoj typ jest w pape ????
zresztą do Cb w dziale napisałem bardzo kulturalnie nie wiem o uj ci chodz para typowo 50/50 ale jak jarasz się ze trafiłes typ to ok, nie przeszkadzam w celebracji ????
a i w dziale tez pisze
juz gol :]Eskisehispor DNB @ 1.66
1:1 grają z przewagą wiec dnb wyglada ciekawie