Laduj , mocni sa na Trainiektoś od CS'a jest?
luminosity pierwsza mapa?
obsrany jest, przecież 2. serwis ładuje jeszcze dużo wolniej niż normalnie :razz:Zawsze jak pogram coś w stronę Goffina to wszystko w siatkę ładujje hee
człeniu zrozum ze ja tego nie grałem... bo to był typowy no bet dla mnie przy tylu fajnych parach ktore wystawily wszelakie buki i tylko wyraziłem opinie ze bym tego nie tyknął ????Zwrócic uwage można ale oczywiście tutaj w hp tez musialem pokazac jaka glupote napisał? To już jest wyśmiewanie się z innego.
Nie jaram sie swoim typem,tylko tak samo moge z Ciebie zaczc sie smiac ze nie trafiles i pisales o mocniejszych Ukrainkach skoro biegly w innym skladzie niz do tej pory. Warto sie zastanowic czasami...
To pisz pisz zobaczymy jak wchodzą Ci typy,powodzenia.
Navi też jest mega mocne na trainie, obecnie top3 na świecie, dziwi mnie ten pick ze strony LG, ja bym sie mocno zastanowił i nie ładowałLaduj , mocni sa na Trainie
a próbowałeś na tej igotowka? chłopie gdzie to dwa razy tyle oddawac w jeszcze wieksze gowno sie wpakujesz. Jak nie ma oddzialu u Ciebie w miescie to przeciez gdzies tam nie daleko do innej miesciny zawsze mozesz podjechac. Pomysl bo drugi tyle oddawac to glupota totalna.Teraz jedynie co mnie ratuje to strona zaplo.pl wezmę 5 tysięcy oddam im 10 oprocentowanie załamuje ale innego wyjścia nie mam, niestety. Jestem na dnie jak **** od dzis nie gram i bede spłacał kredyty powoli w ratach może kiedyś wyjdzie słońce. póki co życ mi sie nie chce.
Ziomek ja rozumiem że masz problemy, ale 4 czy 5 stronę czytam o tymNikt się nie dowie przynajmniej o moich problemach
Nie no, od dawna już się tenisem nie interesuje aż tak mocno, jak kiedyś, ale przecież to chyba było oczywiste, że pryszczaty Belg będzie tutaj posrany po same kolana?Goffin ładuje 160 z pierwszego serwisu ????
nie no, jak oglądnąłem sobie ten mecz z Thiemem i patrzę na to co robi teraz, to mega szkoda, że Austriaka wywalił, ten ma dobrą psychikę i coś by pokazał będąc w takiej formie, a Goffin zakochany w Federerze i dodatkowo obsrany i nie ma gry, forehandy gra po 50 km/h :mrgreen:
Teraz to martwy ziomekZiomek ja rozumiem że masz problemy, ale 4 czy 5 stronę czytam o tym