drexler
Użytkownik
Cały mecz oglądam i ja bym tego nie grał po kursie 1,14 stawką 10/10 bo Djokovic póki co wygląda fatalnie w tym meczu...wystarczy spojrzeć na reakcje Beckera i to mówi wszystko..Ja tez za Djokovicem zamyka mi spore ako...spalem
Cały mecz oglądam i ja bym tego nie grał po kursie 1,14 stawką 10/10 bo Djokovic póki co wygląda fatalnie w tym meczu...wystarczy spojrzeć na reakcje Beckera i to mówi wszystko..Ja tez za Djokovicem zamyka mi spore ako...spalem
ile on ma UE ? 100?
87 przy 51 winnerach ????ile on ma UE ? 100?
dobrze ze sędzia posmarowany ????w 2 rundzie o włos było od końca , sędzia jakby się uparł to mógł przerwać bo koleś wstał ale nogi to miał jak pająk rozbiegane każda w inną stronę a stary ładował go dalej ????
tak tylko mówię jaki był przebieg walki , wiadomo że ważne to co na koniecLiczy się rezultat końcowy a nie co było w trakcie. Jak dla mnie to i mógł z 10 razy tam leżeć.
Pozdrawiam
Hehe teraz to ości zostałyja tam wbijam w 4.50 na Simona
nie rozumiem ludzi ktorzy dokładają 1.01 do kuponów ????Witam forumek
Widzę, że Djokovic nie oszczędza forumka. Sporo siwych włosów dziś przybędzie.
zwrot 1000% nie warto mrozić kasy nawetJak ktoś chce peffkę za którą albo wygra się max, albo będzie zwrot to proszę :
Brandon McManus Poniżej(7) Tackles i Assists @1.96 Betsson
Spotkanie : Denver Broncos : NE Pats
Wawo żyje ,Witam
Chciałem zapytać czy Wawo jeszcze żyje po nocnej katastrofie francuskiej lokomotywy T(songa)GV?
Właśnie czytam że się wykoleiła i jestem w szoku, martwię się.
Pozdrawiam
Jak grasz coś czasem w naziemnych to żeby dostać bonus lub skorzystać z wyższego kursu na dane zdarzenie potrzebujesz kilku pozycji a co znajdziesz pewniejszego niż zwycięstwo Djokovica? Tak grasz bez podatku praktycznie a to, że Djokovic w tej fazie przegra z kimś jest znikome...pierwszy raz dziś od listopada stracił w ogóle seta.... Dziś ma fatalny dzień i do tego ma strasznie niewygodnego rywala, chyba najgorszego z możliwych przy takiej dyspozycji..nie rozumiem ludzi ktorzy dokładają 1.01 do kuponów ????
Wyszedł z tego cały i zamknął z zyskiem? ????Wawo żyje ,
nie wiem jak ten osobnik bo w nocy ostro wariował ????
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-403-a-128739-237.html#post5915427