powiedziałem mu żeby się zapisał do szefa na korepetycje ????Wyszedł z tego cały i zamknął z zyskiem? ????
Ten osobnik kompromituje na forum Ceramikę Opoczno, nie wiem czy to nie jest 17 letni, nieślubny syn szefa, który od dziecka w domu widział hazard i dzis ma myśli samobójcze bo za dużo przegrał.
Też świetna myśl, jeszcze jest tu drugi gagatek - Korwinista ????powiedziałem mu żeby się zapisał do szefa na korepetycje ????
40-0Chyba Joker się uratował... Simon jakby osłabł... przy 40-15 przegrać podanie?
a czego on się spodziewał z Djokiem? 2h i pod prysznic? ???? To nie kwestia kondycji, nie na takim poziomiepo 4 godzinach gry to on nie ma siły myśleć o obsrywaniu sie tylko sił nie ma po prostu hehe
to fakt , już palenie gumy na ostatnim okrażeniu.. akcja przy siatce... na koniecdjoko odpali teraz na koniec i bedzie egzekucja, wyczuwam 6-1/6-2
też tak robie na zabicie podatku jak jest jakieś value w ziemniaku no ale 1.01 go nie zniwelujesz tylko z 1.1 trzeba ja sie skutecznie wyleczyłem z grania takich kursów , przynajmniej 1.05 na podbitke ????Jak grasz coś czasem w naziemnych to żeby dostać bonus lub skorzystać z wyższego kursu na dane zdarzenie potrzebujesz kilku pozycji a co znajdziesz pewniejszego niż zwycięstwo Djokovica? Tak grasz bez podatku praktycznie a to, że Djokovic w tej fazie przegra z kimś jest znikome...pierwszy raz dziś od listopada stracił w ogóle seta.... Dziś ma fatalny dzień i do tego ma strasznie niewygodnego rywala, chyba najgorszego z możliwych przy takiej dyspozycji..
Meh, i byłoby 6-1, ale sie obsrał na koniec ;Xdjoko odpali teraz na koniec i bedzie egzekucja, wyczuwam 6-1/6-2