wojnodrake
Użytkownik
No to pierwszy przegrany set od ok. 3 miesięcy chyba
nie obsranie tylko brak sil po prostu.. to chyba logiczne ze na pojedynek z najlepszymi trzeba zuzyc najwiecej energii i brakuje jej na koncu zawsze..typowe obsranie się gracza przed możliwością wygrania meczu z Djokoviciem, podobnie jest w WTA z Sereną
Teraz na Simona kurs prawie jak na pre ????
I bardzo dobrze. Gra taką kupę, że Friedsam ma wielką szansę aby ją wywalić. C'mon Friedsam.No to pierwszy przegrany set od ok. 3 miesięcy chyba
Jak można tyle się bronić dramat, zero agresjiI bardzo dobrze. Gra taką kupę, że Friedsam ma wielką szansę aby ją wywalić. C'mon Friedsam.
To nie o to chodzi....żeby zniwelowac podatek tylko np przy 5 pozycjach dostajesz bonus 10% w toto albo przy trzech w sts bierzesz zdarzenie po dużo wyższym kursie. Gdyby nie to też nie dodawałbym takich kursów na podbitkę bo to głupota, pomijając to że jest różnica między kursem 1,01 a innym 1,01...są czasami zdarzenie po prostu nieprzegrywalne...np jak gra reprezentacja USA w koszykówkę z jakimiś leszczami i samo handi jest 60-70pkt...ryzyka wtedy nie masz żadnego a możesz skorzystać z tych bonusów.też tak robie na zabicie podatku jak jest jakieś value w ziemniaku no ale 1.01 go nie zniwelujesz tylko z 1.1 trzeba ja sie skutecznie wyleczyłem z grania takich kursów , przynajmniej 1.05 na podbitke ????
dałeś pare J na Djokovica ?Wstałem i się zdziwiłem. A co to się stanęło u Djoko, że jest piąty set? ????
jak mozna kibicowac takiemu babsztylowi, ktorego na kort z jakiegos pola pod monachium wpusciliI bardzo dobrze. Gra taką kupę, że Friedsam ma wielką szansę aby ją wywalić. C'mon Friedsam.
10000j, żeby wygrać 5j ????dałeś pare J na Djokovica ?
????
no i super10000j, żeby wygrać 5j ????
Pozdrawiam serdecznie.