maroon
Użytkownik
teraz dostał szanseRondo miał FT na TD to nie trafił :mrgreen:
teraz dostał szanseRondo miał FT na TD to nie trafił :mrgreen:
bardzo wyrównane mecze , ciężko typować@maroon
Patriots i Panthers z czarnych sportów na jutro?
Mi bardziej chodziło o to że to biały kruk ???? Ale fakt, Francuz wku*wiający jest z tym swoim przebijaniem.Jeden asik na dwa sety,w dodatku po wyniszczającej dla Serba wymianie wiosny nie czyni...Ten Simon to chyba najgorszy z możliwych dla Djokovica rywali w taki upał.
mam nadzieje ze Larry tam zniszczy Panterkibardzo wyrównane mecze , ciężko typować
ja stawiam Patriots a w 2 meczu wolałbym nie typować . znajde lepszy bet niz czysty win w tym meczu
????mam nadzieje ze Larry tam zniszczy Panterki
Gasola albo Howarda przeciwko sobie nie miał, tylko Jordana Hilla i Turnera, więc musiało się tak skończyć :mrgreen:????
widzę jesteśmy po tej samej stronie dziś wieczorem
swoją drogą co dałeś typ na over Kuzyna a on career high zajebał to klasa ????
kwestia czy Von Miller ze swoimi czarnymi kolegami się przebije po niegoGasola albo Howarda przeciwko sobie nie miał, tylko Jordana Hilla i Turnera, więc musiało się tak skończyć :mrgreen:
cos czuje ze Brady dziś 300+ zrobi
zobaczymy, latwo nie bedzie bo w koncu Broncos najlepsza pass def ale mam nadzieje ze tam Brady z Gronkiem załatwią, kara za to ze ujowy mecz ze Steelers grali hehekwestia czy Von Miller ze swoimi czarnymi kolegami się przebije po niego
druga najważniejsza sprawa to running game Broncos , jak chcą wygrać to muszą dobrze biegac
:grin:LeBron Gracz double-double po 3,55 w betsyfach - myślę że w meczu z Bulls to jest do zrobienia