Walka o tytuł mistrza świata wagi super półśredniej federacji WBC D. Garcia - R.Guerrero od 01:45 w CANAL+ SPORT2jest dziś jakieś karate Panowie?
na tvn7 leci Królowa Ringujest dziś jakieś karate Panowie?
Ponadto Bulls się potrafią w miarę spiąć na ważne spotkania, wyjątek z GSW praktycznie, a tak Raptors 2 razy, OKC w ich hali też sklepali.
Imo +10,5 prezent
dziękiWalka o tytuł mistrza świata wagi super półśredniej federacji WBC D. Garcia - R.Guerrero od 01:45 w CANAL+ SPORT2
Ty to skończysz w tej partii Gajosa na forumku ????na tvn7 leci Królowa Ringu
buki się pewnie sugerują, że b2b, ale w Bostonie to oni się oszczędzali i to było widać ???? do tego nowa miotła w Cleveland i jakoś nie widzę, żeby zaczęli od blowu, zwłaszcza na Bulls też pobieramPonadto Bulls się potrafią w miarę spiąć na ważne spotkania, wyjątek z GSW praktycznie, a tak Raptors 2 razy, SAS, OKC w ich hali też sklepali.
Imo +10,5 prezent
spokojnie, na dwójce obejrzyszbaby pokazują, no przecież kurvvicy idzie dostać
a co to za (s)twór?Ty to skończysz w tej partii Gajosa na forumku ????
nie wiem co z Memphis, bo niby Gasol i Allen będą próbowali grać, ale jak to wyjdzie, nie wie nikt.co myslisz o memphis/denver/sacramento ?
Ja to nie rozumiem jednej rzeczy. Każdy tutaj piszę swoje typy na dzisiejszą noc i co gra. A Wy na siłę zmieniacie mecze i chcecie jakieś propozycji z danego meczu, a potem pretensje że typ nie wszedł. Jak się gra na siłę to tak jest. No offense, ale ostatnio właśnie to zauważyłem, nie dotyczy to bezpośrednio Ciebie tylko ogółem.co myslisz o memphis/denver/sacramento ?
to grać over 1.5 własnych po 1.9 ? ????Atletico bez Duque z przodu nawet spoko wygląda, jak wejdzie to jeszcze dobiją Deportivo