na Cyfrowym Polsacie jak nie masz pakietu sportowego to 2 nie masz, tylko 1.a co nie masz ES2? da sie tak miec 1 a 2 nie? myslalem ze to teraz wszedzie razem w pakiecie
a śmieje się z Macio, a on widać brał korki od Szakala ????Najlepszą passę miałem bodajże około 158 meczów z rzędu trafionych, ale grałem od 1-2 zł[...]
tez tam overa chcialem, ale linia troche duzanie wiem co z Memphis, bo niby Gasol i Allen będą próbowali grać, ale jak to wyjdzie, nie wie nikt.
Pacers b2b raczej nie dadzą rady, Kuzyn tam powinien zjeść znowu
a w Denver overka widzę
może live się coś połapie, myślałem, że koło 200 jesttez tam overa chcialem, ale linia troche duza
no niestety da się, znaczy się rodzice w drugim pokoju mają wszystkie sportowe, ale bez Canal+Sport1 i 2, ja za to u siebie na odwróta co nie masz ES2? da sie tak miec 1 a 2 nie? myslalem ze to teraz wszedzie razem w pakiecie
W tym wypadku akurat piniodze z reklam są większe niż korzyści z ukłonu w stronę koneserów i pokazywania naprawdę ciekawych meczów ????dzięki mario.
swoją drogą nigdy nie ogarnę jak można transmitować pseudo tenis na E1, podczas gdy na E2 jeden z ciekawszych meczów się zapowiada.
tam dobry czy ktokolwiek sie dorobil na overacha śmieje się z Macio, a on widać brał korki od Szakala ????
chciałem sie tylko dowiedzieć co myślą eksperci :grin: raczej po mnie płaczu sie nie spodziewaj,a to że ogół tak robi to juz nie mój problemJa to nie rozumiem jednej rzeczy. Każdy tutaj piszę swoje typy na dzisiejszą noc i co gra. A Wy na siłę zmieniacie mecze i chcecie jakieś propozycji z danego meczu, a potem pretensje że typ nie wszedł. Jak się gra na siłę to tak jest. No offense, ale ostatnio właśnie to zauważyłem, nie dotyczy to bezpośrednio Ciebie tylko ogółem.
Siemasz Wawo przyjacielu, Polskę bez remisu kontrowałeś?