>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
dzięki mario.
swoją drogą nigdy nie ogarnę jak można transmitować pseudo tenis na E1, podczas gdy na E2 jeden z ciekawszych meczów się zapowiada.

weed233 854

weed233

Użytkownik
nie wiem co z Memphis, bo niby Gasol i Allen będą próbowali grać, ale jak to wyjdzie, nie wie nikt.

Pacers b2b raczej nie dadzą rady, Kuzyn tam powinien zjeść znowu

a w Denver overka widzę
tez tam overa chcialem, ale linia troche duza

howardleb 136

howardleb

Użytkownik
a co nie masz ES2? da sie tak miec 1 a 2 nie? myslalem ze to teraz wszedzie razem w pakiecie
no niestety da się, znaczy się rodzice w drugim pokoju mają wszystkie sportowe, ale bez Canal+Sport1 i 2, ja za to u siebie na odwrót

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
1X raczej mi nie wejdzie, Deportivo jednak słabiutko na razie, nie wiedzą jak ugryźć
no przed chwilą pograłem ov1,5 @2,00 Atletico
i ov13 rogów, bo teraz Deportivo pójdzie wyżej to ponabija jeszcze, a Atletico powinno z kontry jak dotychczas sie czaić

howardleb 136

howardleb

Użytkownik
dzięki mario.

swoją drogą nigdy nie ogarnę jak można transmitować pseudo tenis na E1, podczas gdy na E2 jeden z ciekawszych meczów się zapowiada.
dokładnie, to mnie zdenerwowało, wczoraj było to samo
eh takie błahe rzeczy, a denerwują czasami najbardziej ????

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
dzięki mario.

W tym wypadku akurat piniodze z reklam są większe niż korzyści z ukłonu w stronę koneserów i pokazywania naprawdę ciekawych meczów ????

Z drugiej strony Bencic-Sharapova to blockbuster WTA, pierwsze starcie utalentowanej młodej płaczki ze Szparką.

shake7 56

shake7

Użytkownik
Ja to nie rozumiem jednej rzeczy. Każdy tutaj piszę swoje typy na dzisiejszą noc i co gra. A Wy na siłę zmieniacie mecze i chcecie jakieś propozycji z danego meczu, a potem pretensje że typ nie wszedł. Jak się gra na siłę to tak jest. No offense, ale ostatnio właśnie to zauważyłem, nie dotyczy to bezpośrednio Ciebie tylko ogółem.

Siemasz Wawo przyjacielu, Polskę bez remisu kontrowałeś?
chciałem sie tylko dowiedzieć co myślą eksperci :grin: raczej po mnie płaczu sie nie spodziewaj,a to że ogół tak robi to juz nie mój problem
@edit
chociaz po wczorajszym powinninem zabić Mase za orlando ????

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Siemano. Na nocke gram:
Bencic - Maryska over 20.5 gema, Bencic over 10.5
Nishikori, rozjedzie bambusa ew zwrot jak skreczuje (mala stawka ze wzgledu na kontuzje)
Bucks over 98.5 ----&gt; lokata ????
IND win
LAL over 97.5.
Tasma z debli plus Berdych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom