39,7K wawo Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4481 no niestety da się, znaczy się rodzice w drugim pokoju mają wszystkie sportowe, ale bez Canal+Sport1 i 2, ja za to u siebie na odwrót Kliknij aby rozwinąć... to nic tylko HDMI komp i do tv ????
no niestety da się, znaczy się rodzice w drugim pokoju mają wszystkie sportowe, ale bez Canal+Sport1 i 2, ja za to u siebie na odwrót Kliknij aby rozwinąć... to nic tylko HDMI komp i do tv ????
3,8K damianprz Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4482 W nc+ Eurosport 2 też jest w wyższym pakiecie. Tam w końcu Bundesliga jest
1,9K masaskilli Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4483 chciałem sie tylko dowiedzieć co myślą eksperci :grin: raczej po mnie płaczu sie nie spodziewaj,a to że ogół tak robi to juz nie mój problem @edit chociaz po wczorajszym powinninem zabić Mase za orlando ???? Kliknij aby rozwinąć... panie, 4 kwartę pan widział? ????
chciałem sie tylko dowiedzieć co myślą eksperci :grin: raczej po mnie płaczu sie nie spodziewaj,a to że ogół tak robi to juz nie mój problem @edit chociaz po wczorajszym powinninem zabić Mase za orlando ???? Kliknij aby rozwinąć... panie, 4 kwartę pan widział? ????
136 howardleb Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4484 to nic tylko HDMI komp i do tv ???? Kliknij aby rozwinąć... tak też uczynię, bo potem odkładanie tego kompa jak juz sen zamorduje to nie ma szans :grin:
to nic tylko HDMI komp i do tv ???? Kliknij aby rozwinąć... tak też uczynię, bo potem odkładanie tego kompa jak juz sen zamorduje to nie ma szans :grin:
39,7K wawo Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4485 dobra Pany LOKOMOTYWA Jo-Kei over 3,5 seta grubasnie pozniej przegrubo pierwszy set na novaka (jak przegra to all inem przyatakuje na mecz)
dobra Pany LOKOMOTYWA Jo-Kei over 3,5 seta grubasnie pozniej przegrubo pierwszy set na novaka (jak przegra to all inem przyatakuje na mecz)
56 shake7 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4486 panie, 4 kwartę pan widział? ???? Kliknij aby rozwinąć... tak i to bylo ostatnia rzecz jaka widzialem bo wydlubalem sobie oczy
panie, 4 kwartę pan widział? ???? Kliknij aby rozwinąć... tak i to bylo ostatnia rzecz jaka widzialem bo wydlubalem sobie oczy
473 berciq89 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4487 dobra Pany LOKOMOTYWA Jo-Kei over 3,5 seta grubasnie pozniej przegrubo pierwszy set na novaka (jak przegra to all inem przyatakuje na mecz) Kliknij aby rozwinąć... widze ze zabiles 1.14 na polaków z białorusinami w szczwanym ???? 1.05 jest ????
dobra Pany LOKOMOTYWA Jo-Kei over 3,5 seta grubasnie pozniej przegrubo pierwszy set na novaka (jak przegra to all inem przyatakuje na mecz) Kliknij aby rozwinąć... widze ze zabiles 1.14 na polaków z białorusinami w szczwanym ???? 1.05 jest ????
39,7K wawo Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4489 widze ze zabiles 1.14 na polaków z białorusinami w szczwanym ???? 1.05 jest ???? Kliknij aby rozwinąć... nie gram recznej pre i to czystego win, skoro przed meczem bede mial z remisem po 1,1 minimum ???? ale tez widzialem ze ktos zbil, w sumie to LOKOMOTYWA ale... pamietam mecz polakow z bialorusia jakis czas temu, nerwowka straszna byla do konca
widze ze zabiles 1.14 na polaków z białorusinami w szczwanym ???? 1.05 jest ???? Kliknij aby rozwinąć... nie gram recznej pre i to czystego win, skoro przed meczem bede mial z remisem po 1,1 minimum ???? ale tez widzialem ze ktos zbil, w sumie to LOKOMOTYWA ale... pamietam mecz polakow z bialorusia jakis czas temu, nerwowka straszna byla do konca
6K assitalia Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4490 dobra Pany LOKOMOTYWA Jo-Kei over 3,5 seta grubasnie pozniej przegrubo pierwszy set na novaka (jak przegra to all inem przyatakuje na mecz) Kliknij aby rozwinąć...
dobra Pany LOKOMOTYWA Jo-Kei over 3,5 seta grubasnie pozniej przegrubo pierwszy set na novaka (jak przegra to all inem przyatakuje na mecz) Kliknij aby rozwinąć...
39,7K wawo Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4492 LOKOMOTYWY WAWO NA PROPSIE Kliknij aby rozwinąć... Witaj Assitalia jak zdrowie i typy? Z poważaniem!
6K assitalia Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4493 Witaj Assitalia jak zdrowie i typy? Z poważaniem! Kliknij aby rozwinąć... Witaj Wawo, w porządku, aczkolwiek tęsknie za snookerem i gram tylko dla zabawy jakieś śmieci ???? Pozdrawiam serdecznie!
Witaj Assitalia jak zdrowie i typy? Z poważaniem! Kliknij aby rozwinąć... Witaj Wawo, w porządku, aczkolwiek tęsknie za snookerem i gram tylko dla zabawy jakieś śmieci ???? Pozdrawiam serdecznie!
39,7K wawo Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4496 Witaj Wawo, w porządku, aczkolwiek tęsknie za snookerem i gram tylko dla zabawy jakieś śmieci ???? Pozdrawiam serdecznie! Kliknij aby rozwinąć... Kiedy wiec kolejny turniej rankingowy? Welsh ? z wyrazami szacunku
Witaj Wawo, w porządku, aczkolwiek tęsknie za snookerem i gram tylko dla zabawy jakieś śmieci ???? Pozdrawiam serdecznie! Kliknij aby rozwinąć... Kiedy wiec kolejny turniej rankingowy? Welsh ? z wyrazami szacunku
1,2K nevener Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4497 strasznie wysokie dzisiaj linie na Kuzyna, ale bez Rudego Geja powinien ogarnąć imo
854 weed233 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4498 co w tym Paddy maja linie zanizone non stop to szok ???? na Marcusa Morrisa zbiorki linia 4
854 weed233 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4499 strasznie wysokie dzisiaj linie na Kuzyna, ale bez Rudego Geja powinien ogarnąć imo Kliknij aby rozwinąć... 26.5 normalna linia
strasznie wysokie dzisiaj linie na Kuzyna, ale bez Rudego Geja powinien ogarnąć imo Kliknij aby rozwinąć... 26.5 normalna linia
6K assitalia Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4500 Kiedy wiec kolejny turniej rankingowy? Welsh ? z wyrazami szacunku Kliknij aby rozwinąć... MŚ seniorów pod koniec stycznia, a rankingowy kolejny to German Masters na początku lutego. Pozdrawiam serdecznie.
Kiedy wiec kolejny turniej rankingowy? Welsh ? z wyrazami szacunku Kliknij aby rozwinąć... MŚ seniorów pod koniec stycznia, a rankingowy kolejny to German Masters na początku lutego. Pozdrawiam serdecznie.