7,4K didier_drogba Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4522 Możesz zobaczyć, że oprócz Martiny z Leanderem to mam wszystkie bety. Kliknij aby rozwinąć... no tak, widze juz :grin: ps. juz mialem pisac predzej, mega avatar
Możesz zobaczyć, że oprócz Martiny z Leanderem to mam wszystkie bety. Kliknij aby rozwinąć... no tak, widze juz :grin: ps. juz mialem pisac predzej, mega avatar
557 siekiera512 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4524 no ale początek średni przyznam mimo że 3:0 było ten free inhib turret źle napawał. Kliknij aby rozwinąć... no no, mimo przewagi w killach tracili na rotacjachh, ale tfy na ich korzysc i to zadecydowalo ????
no ale początek średni przyznam mimo że 3:0 było ten free inhib turret źle napawał. Kliknij aby rozwinąć... no no, mimo przewagi w killach tracili na rotacjachh, ale tfy na ich korzysc i to zadecydowalo ????
7,4K didier_drogba Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4526 macko ogladales wczoraj herbertow??? co to sie stalo ze odpadli?
1,2K nevener Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4528 macko ogladales wczoraj herbertow??? co to sie stalo ze odpadli? Kliknij aby rozwinąć... sprzedali
7,4K didier_drogba Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4529 no to teraz serwuje ruska, czas polamac ???? Kliknij aby rozwinąć... do 15 teraz paes odda pewno :grin:
no to teraz serwuje ruska, czas polamac ???? Kliknij aby rozwinąć... do 15 teraz paes odda pewno :grin:
136 howardleb Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4530 macko ogladales wczoraj herbertow??? co to sie stalo ze odpadli? Kliknij aby rozwinąć... ja oglądałem i do tej pory nie wiem
macko ogladales wczoraj herbertow??? co to sie stalo ze odpadli? Kliknij aby rozwinąć... ja oglądałem i do tej pory nie wiem
7,4K didier_drogba Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4532 ja oglądałem i do tej pory nie wiem Kliknij aby rozwinąć... no to co?? hiszpanie wspieli sie na wyzyny czy francuziki popili dzien predzej?
ja oglądałem i do tej pory nie wiem Kliknij aby rozwinąć... no to co?? hiszpanie wspieli sie na wyzyny czy francuziki popili dzien predzej?
9 qweasd Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4533 Czegoś nie wiem? Kliknij aby rozwinąć... Deszcz. Dachy pozamykane.
136 howardleb Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4534 no to co?? hiszpanie wspieli sie na wyzyny czy francuziki popili dzien predzej? Kliknij aby rozwinąć... no w pierwszym secie było bodajże 4-1 dla herbertów a potem to sie sypało już jak te panny za hajs :grin: ????
no to co?? hiszpanie wspieli sie na wyzyny czy francuziki popili dzien predzej? Kliknij aby rozwinąć... no w pierwszym secie było bodajże 4-1 dla herbertów a potem to sie sypało już jak te panny za hajs :grin: ????
136 howardleb Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4535 duzo tez mieli taki fartownych lobów, duzo szczescia w niektórych zagraniach hiszpany
1,2K mario_pl Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4537 Czegoś nie wiem? Kliknij aby rozwinąć... Nie na ten plan co trzeba spojrzalem ???? Brak info na razie
Czegoś nie wiem? Kliknij aby rozwinąć... Nie na ten plan co trzeba spojrzalem ???? Brak info na razie
362 kasztaneiro Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4538 Deszcz. Dachy pozamykane. Kliknij aby rozwinąć... Ale kiedy planowane wznowienie?
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4539 Grają normalnie na innych kortach tylko, że teraz są mecze juniorów i legend. Deble planowo są drugie na swoich kortach
Grają normalnie na innych kortach tylko, że teraz są mecze juniorów i legend. Deble planowo są drugie na swoich kortach
1,7K czaro09 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #4540 Duque wszedł ov1,5 w Kolumbii w Meksyku też jeszcze coś wpadnie