co za kur.va retard.Konga 2 DF-y z rzędu. O to chodzi w tej gierce. ????
Nie oglądałem wczoraj Mahutów, ale jak zobaczyłem wynik, to nie mogłem uwierzyć. Porażka na hardzie z takimi ogórkami deblowymi, którzy dobrze sobie radzą na cegle i to głównie w singlu to kompletna abstrakcja.macko ogladales wczoraj herbertow??? co to sie stalo ze odpadli?
Dokładnie, jego można nazwać debilem, idiotą, frajerem, pusiakiem ale nie drewnem, drewno to Anderson, RaoJak można Tsongę nazwać drewnem :O co za szpece na tym forum
Nie oglądałem wczoraj Mahutów, ale jak zobaczyłem wynik, to nie mogłem uwierzyć. Porażka na hardzie z takimi ogórkami deblowymi, którzy dobrze sobie radzą na cegle i to głównie w singlu to kompletna abstrakcja.
Ten debel o którym Ci pisałem, po 2,50 siedzi 2-0Nie oglądałem wczoraj Mahutów, ale jak zobaczyłem wynik, to nie mogłem uwierzyć. Porażka na hardzie z takimi ogórkami deblowymi, którzy dobrze sobie radzą na cegle i to głównie w singlu to kompletna abstrakcja.
Musiałeś dawno nie widzieć Raonicia.Dokładnie, jego można nazwać debilem, idiotą, frajerem, pusiakiem ale nie drewnem, drewno to Anderson, Rao
Mówię o całej jego karierze, ale faktycznie są przebłyski, jak np w Brisbane w tym rokuMusiałeś dawno nie widzieć Raonicia.
Raonić poprawił grę zdecydowanie, stał się bardziej mobilny, gra o wiele lepiej z każdym rokiem, progres zauważalny i nazywanie go drewnem to mega przesada. Drewno to jest Karlović i to 100 procentowe.Mówię o całej jego karierze, ale faktycznie są przebłyski, jak np w Brisbane w tym roku