>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
93glowa 768

93glowa

Użytkownik
Miałem plan pograć Nishikoriego jak przegra seta no ale widzę że drewno już się łamie dfem więc nie ma chyba co oglądać

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
macko ogladales wczoraj herbertow??? co to sie stalo ze odpadli?
Nie oglądałem wczoraj Mahutów, ale jak zobaczyłem wynik, to nie mogłem uwierzyć. Porażka na hardzie z takimi ogórkami deblowymi, którzy dobrze sobie radzą na cegle i to głównie w singlu to kompletna abstrakcja.

howardleb 136

howardleb

Użytkownik
Nie oglądałem wczoraj Mahutów, ale jak zobaczyłem wynik, to nie mogłem uwierzyć. Porażka na hardzie z takimi ogórkami deblowymi, którzy dobrze sobie radzą na cegle i to głównie w singlu to kompletna abstrakcja.

niejeden kupon pewnie poskładali zeszłej nocy

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ten debel o którym Ci pisałem, po 2,50 siedzi ;) 2-0

Bagnis nie dał rady już :razz:

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Mówię o całej jego karierze, ale faktycznie są przebłyski, jak np w Brisbane w tym roku
Raonić poprawił grę zdecydowanie, stał się bardziej mobilny, gra o wiele lepiej z każdym rokiem, progres zauważalny i nazywanie go drewnem to mega przesada. Drewno to jest Karlović i to 100 procentowe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom