randomizerr
Użytkownik
Ponizej 7,5 gemow w 1 secie u Tsongi - @8 - wchodze.
@Edit
Szkoda, Japoniec za duzo wywalil.
@Edit
Szkoda, Japoniec za duzo wywalil.
aa to Ty, nie poznałem po avkuod kiedy tak brzydko na siebie mówisz?:mrgreen:
teraz robi karierę w esportach ???? nie no swego czasu dobrze się zapowiadał, nie ma co, kasa zepsuła baniakJa wróżyłem Jerzykowi TOP 10, serio, bo miał zadatki na solidnego gracza. Wyszło jak wyszło, teraz gra w CSa.
On ma do tej pory umiejętności, ale o czym tu mowa, skoro byle nonamy z internetu mogą go wyprowadzić z równowagi pierdoleniem o Novikovie, czy Gonzalezie. ????????teraz robi karierę w esportach ???? nie no swego czasu dobrze się zapowiadał, nie ma co, kasa zepsuła baniak
mysle ze to byloby ponad jego budzet - tak wiec nie prosze sie o te 2 dychy ;dJannek o czym masz ochotę porozmawiać? Konar rzucił ci 20zł na 7 Kasztelanów?
czołem, Bosh zabityczesc
aplałs dowalił z tym drewnem :spokodfhgfh:zawsze na tenisa zejdą się największe debile forumowe...
niech on najpierw wygra 3 sety z Tsongą, jego problemem jest właśnie to, że gra genialnie seta, by później zejść 2 poziomy niżej i tak na zmianę. jak zagra 3 świetne sety i odda max 1 to dopiero będzie o czym mówićAle pięknie gra Kei, niczym w Madrycie w 2014. Bardzo sZybko po koźle wchodzi na piłkę, agresywnie uderza. Jak zdrowie dopisze to może nawet powalczy z Nole