>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Ja wróżyłem Jerzykowi TOP 10, serio, bo miał zadatki na solidnego gracza. Wyszło jak wyszło, teraz gra w CSa.
teraz robi karierę w esportach ???? nie no swego czasu dobrze się zapowiadał, nie ma co, kasa zepsuła baniak
tzn. żeby coś zepsuć najpierw musi być sprawne ????

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
teraz robi karierę w esportach ???? nie no swego czasu dobrze się zapowiadał, nie ma co, kasa zepsuła baniak
On ma do tej pory umiejętności, ale o czym tu mowa, skoro byle nonamy z internetu mogą go wyprowadzić z równowagi pierdoleniem o Novikovie, czy Gonzalezie. ????????

jannek 389

jannek

Użytkownik
Jannek o czym masz ochotę porozmawiać? Konar rzucił ci 20zł na 7 Kasztelanów?
mysle ze to byloby ponad jego budzet - tak wiec nie prosze sie o te 2 dychy ;d

najlepiej mi sie rozmawia o zyciu
tak wiec glowa, jak tam zycie ?

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
Ale pięknie gra Kei, niczym w Madrycie w 2014. Bardzo sZybko po koźle wchodzi na piłkę, agresywnie uderza. Jak zdrowie dopisze to może nawet powalczy z Nole

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Ale pięknie gra Kei, niczym w Madrycie w 2014. Bardzo sZybko po koźle wchodzi na piłkę, agresywnie uderza. Jak zdrowie dopisze to może nawet powalczy z Nole
niech on najpierw wygra 3 sety z Tsongą, jego problemem jest właśnie to, że gra genialnie seta, by później zejść 2 poziomy niżej i tak na zmianę. jak zagra 3 świetne sety i odda max 1 to dopiero będzie o czym mówić ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom