kamillo0103
Użytkownik
dzięki :* :grin:
reklamy w trakcie meczu, I'm lovin it!
przydałby się ten komentator od skoków, zaraz by wiązankę o niedouczonych głąbach puścił ????
dzięki :* :grin:
no Bucks w obronie fajnie wyglądają ostatnio, trochę przesada z tym 3,10+6,5 Bucks i over Davisa chyba spoko nie? ????
To już nie mam pomysłu niestety.Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy wyskakują tylko opcje : Enable/Disable. Gugluje to teraz to czegoś może się dowiem.
Cały wieczór walczę z tym modemem ...
cześć,co dzisiaj ładujesz?no Bucks w obronie fajnie wyglądają ostatnio, trochę przesada z tym 3,10
ta linia na Davisa jeszcze taka jak dla mnie o 1-2 pkt za niska, ale na Jabariego/Monroe'a może nie mieć tak łatwono Bucks w obronie fajnie wyglądają ostatnio, trochę przesada z tym 3,10
Lazio z Genoą też spokoo dzisiaj jedno z moich ulubionych h2h z piłki czyli spotkanie Lazio Chievo, ciekawe co tym razem wymyślą ????
tak to ten samPachuca to może strzelic, tak jednym okiem spoglądam, ale konkretnie wychodzą z szybkimi akcjami, brakuje ostatniego podania/strzału
@Track - Jara z przodu to ten co w Benfie grał kiedyS?
ooo, ja na Waryniaku. To daj znać jak będziesz w Łomży to się ustawimy na jakieś piwko ;-)Łomża południe, Osiedle Armii Krajowej. W tej chwili niestety średnio bywam tylko co 2 tygodnie u rodziców.
overka Kemby, +10,5 Bullscześć,co dzisiaj ładujesz?
Bulls oklep :razz:overka Kemby, +10,5 Bulls
i chyba wezmę lekko Bucks jednak
właśnie tak na pierwszy rzut oka jak zobaczyłem 24,5 to pomyślałem "izzi", ale teraz przestaje mi się to podobać ????a over Davisa to czemu ?
Latwego match-upu nie ma, wiec taki no bet kompletny jak na moje
Spoko jak będę to się odezwęooo, ja na Waryniaku. To daj znać jak będziesz w Łomży to się ustawimy na jakieś piwko ;-)
ja oglądam jakiś Puchar Kolumbii to tutaj do przerwy musi cos wpaśćja z kolei paragwaj oglądam i dobry żywy mecz, sporo bramek jeszcze będzie
jak sytuacja w meksyku?
albo chile? ogląda ktoś?