przypomnieć Ci ile razy się musiałeś wkupywać w skojku?dobra łyski, trochę chęci z Twojej strony i możemy zaczynać
to myślimy podobniemyslalem nad over 179 , over 3,5 seta
zastanawiam się cały czas jak to wszystko ugryźć
też chciałem pograć na Malagę z handi, bo zawsze fajnie się spinają na Barce, ale już ościludzie grają na Malagę to kursy spadają
Sprzedany mecz, żeby zrobić reklamę najlepszej lidze świata.
tu nawet x2Mason ty dziadu yebany ten over 1,5 kartek to powinien na luzie ci sędziowie to są ładnie yebnięci
????przypomnieć Ci ile razy się musiałeś wkupywać w skojku?
A trawa była za długa parafrazując gościa z Twojego avataruSprzedany mecz, żeby zrobić reklamę najlepszej lidze świata.
ja licze że Bociuś będzie w kadrze jak go te chorubska ominątzn. ja od zawsze twierdziłem że Konarski nie jest zawodnikiem który może być drugim atakującym w reprezentacji. Kurek obecnie numerem 1, ale jak mu nie pójdzie to ten patafian nie ma charakteru żeby wziąć ciężar na siebie ????
A swoją drogą Czarni rzeczywiście, od dwóch przegranych i ogłoszenia Lozano trenerem Iranu to coś pękło. Czy może trener nie poświęta wstarczająco czasu? Ciężko powiedzieć, ogólnie grają kupę ????
fatalniebracio Boe proszeni o dwa pudła w ostatnim strzelaniu
pojedziesz na zlot, zrobisz co masz zrobić i może Ci ustawią????
Ramzesa da się zrobić tak jak on ma podpis farmaceuta pod nickiem żebym ja miał czarnuch ?
5.5 było po @21po ile był over 8.5 ????
chciałem zrobić większy obieg pieniądzaprzypomnieć Ci ile razy się musiałeś wkupywać w skojku?