13,8K ramzesa Forum VIP Styczeń 23, 2016 #3283 skąd te spadki na Malage? spodziewałem się jakieś 1,2 na Barce, a tu już 1,5. Przecież skład nienajgorszy Kliknij aby rozwinąć... ludzie grają na Malagę to kursy spadają
skąd te spadki na Malage? spodziewałem się jakieś 1,2 na Barce, a tu już 1,5. Przecież skład nienajgorszy Kliknij aby rozwinąć... ludzie grają na Malagę to kursy spadają
697 enriquess Farmaceuta Styczeń 23, 2016 #3284 kiedy korepetycje z pokera ? Kliknij aby rozwinąć... dobra łyski, trochę chęci z Twojej strony i możemy zaczynać Messi i Suarez grają? Kliknij aby rozwinąć... taa
kiedy korepetycje z pokera ? Kliknij aby rozwinąć... dobra łyski, trochę chęci z Twojej strony i możemy zaczynać Messi i Suarez grają? Kliknij aby rozwinąć... taa
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3288 człowiek myśli że będzie nudny mecz i idzie po mięso na obiad do sklepu a tu takie coś ????
761 pedro1994 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3289 Właśnie trwa trzecie, widzę, ale nie mieli startować o 15:30? Bo przed chwilą pograłem w Uni, pewnie będzie zwrot? Kliknij aby rozwinąć... nie, 15:15. No to jak sobie wybrałeś takie pary odpowiednie pod wyniki na trasie to się nie chwal i siedź cicho.
Właśnie trwa trzecie, widzę, ale nie mieli startować o 15:30? Bo przed chwilą pograłem w Uni, pewnie będzie zwrot? Kliknij aby rozwinąć... nie, 15:15. No to jak sobie wybrałeś takie pary odpowiednie pod wyniki na trasie to się nie chwal i siedź cicho.
473 berciq89 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3290 BerciQ jakiś pomysł masz na Trento-Perudża? Dokładnie - o Konarskim nie wyciągać wniosków bo Radom pod formą więc grać dobrze przeciwko nim to nie wyczyn. Kliknij aby rozwinąć... myslalem nad over 179 , over 3,5 seta zastanawiam się cały czas jak to wszystko ugryźć
BerciQ jakiś pomysł masz na Trento-Perudża? Dokładnie - o Konarskim nie wyciągać wniosków bo Radom pod formą więc grać dobrze przeciwko nim to nie wyczyn. Kliknij aby rozwinąć... myslalem nad over 179 , over 3,5 seta zastanawiam się cały czas jak to wszystko ugryźć
2K superfrank Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3293 Co tam się w Norwich zadziało ???? Zaczynam się bać o overa w... Sunderlandzie, bo myślę że mogli się wystrzelać za całą ligę
Co tam się w Norwich zadziało ???? Zaczynam się bać o overa w... Sunderlandzie, bo myślę że mogli się wystrzelać za całą ligę
140 nicolaus Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3295 Lallana nie dostał kartki????????? Kliknij aby rozwinąć... dostał
251 ice29 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3297 Sprzedany mecz, żeby zrobić reklamę najlepszej lidze świata.
584 fencyn Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3299 Mason ty dziadu yebany ten over 1,5 kartek to powinien na luzie ci sędziowie to są ładnie yebnięci
2,4K applause Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3300 Sprzedany mecz, żeby zrobić reklamę najlepszej lidze świata. Kliknij aby rozwinąć... Uwaga, fan LaLipa nadszedł :grin:
Sprzedany mecz, żeby zrobić reklamę najlepszej lidze świata. Kliknij aby rozwinąć... Uwaga, fan LaLipa nadszedł :grin: