ted
Forum VIP
masz znawca????
Ramzesa da się zrobić tak jak on ma podpis farmaceuta pod nickiem żebym ja miał czarnuch ?
czyzby i Skra oddała seta przepotężnym Kielcom ? :d
masz znawca????
Ramzesa da się zrobić tak jak on ma podpis farmaceuta pod nickiem żebym ja miał czarnuch ?
Dostal w 90+5 minLallana nie dostał kartki?
na wycieczce jest, w Bieszczadach, pisalem mu o dobrych betach, ale nie byl dysponowany ;-)panowie gdzie jest Szefu ? pojechał już na All star w NBA ?
nie ma kamer już nigdzie ;/Żaden buk nie ma Skry z Deffectorem na live?
???????????? na czarnucha będzie musiał ostro zapracowaćpojedziesz na zlot, zrobisz co masz zrobić i może Ci ustawią
ale chodzi mi o ofertę live, to że nie ma transmisji to wiem ;Pnie ma kamer już nigdzie ;/
w tej kolejce tylko 2 spotkania były w tym to co właśnie leci
taa,przez Zakopane jedzie a tam nie dosc że http://jastrzebie-gramatyki.pl/cytat/334387panowie gdzie jest Szefu ? pojechał już na All star w NBA ?
???????????????? na czarnucha będzie musiał ostro zapracować
86-76Malyasia Dragons - Saigon Heat over 156,5 w HT wg mnie do gry. Na poczatek dnia. Polecam.
Shipulin pozamiatał i wygrał.Norweg planowo 3pudła.Wczoraj miał trzy pudła i był daleko. Ma 1min10sek i jest na 28 miejscu więc ma wielu zawodników przed sobą, a do tego na tej wysokości i biegowo słabo wygląda więc o zwycięstwie to może raczej sobie dziś pomarzyć. Dla mnie najlepszy bet z biathlonu panów to Shipulin lepszy od J.T Boe kurs 1,40. Rusek w Anterselvie lubi biegać i rusza jako piąty, ma ponad 6 sekund przewagi nad Norwegiem, który pewnie na strzelnicy znów zawali.