daniel-7
Użytkownik
Southampton lub X @1,90panowie dajcie dobrego beta żeby przy piwku pooglądać angielską
Chyba że jesteś miłośnikiem kolei, to wtedy under 3,5 @1,12
Southampton lub X @1,90panowie dajcie dobrego beta żeby przy piwku pooglądać angielską
z takiego przyjęcia nawet Kampie ciężko coś zrobić ????gdyby nie Kampa to radom by w kazdym secie z 10pkt mial problem wyjsc
masz w mieście jednego z najlepszych graczy w historii bukmacherski , kiedyś pamiętam ze organizował szkolenia , zagadaj z nim i przestaniesz wtapiać na głupich zakładach jak ten z Torebko ????totalna załamka.....
typowy rzut monetąa w meczu United jest jakiś faworyt?
ja się pytam o coś do zagrania a nie o streama ????NC+ se kup, tyle za buku zarabiasz a nie stać cię ?
za Shipulina. Ale Fourcade cisnął, 20/20, ciekawe, czy z biegu mógł więcej wyciągnąć.Shipulin pozamiatał i wygrał.Norweg planowo 3pudła.
To akurat działka Mike'a Jonesa.typowy rzut monetą
w 1 secie 10 a w drugim 19%z takiego przyjęcia nawet Kampie ciężko coś zrobić ????
ciekawie na jakim % perfekcyjne jest. Stawiałbym na 5-7% :]
Szef ? teraz jest na dnie wszystko przegrał.masz w mieście jednego z najlepszych graczy w historii bukmacherski , kiedyś pamiętam ze organizował szkolenia , zagadaj z nim i przestaniesz wtapiać na głupich zakładach jak ten z Torebko ????
moneciarzem to nie rzucajtypowy rzut monetą
źle napisałem, chodzi mi o to ze nie można łączyć np. tenisa z NBA bo wtedy bonusu nie będzie.
zobaczymy jak dla mnie bardzo słabo grająhahaha, mirage ich mapa prowadza 5-2 i ladowac dignitas 2-0 ? ????
i jak tu uruchomić środek, a co za tym idzie 6 strefę... zostaje prawe-lewe i dobry podwójny blok od Zaksy. 3-0 i wracać na wioche ! ????w 1 secie 10 a w drugim 19%
w takim razie trzymam kciukiJak barca nie wygra i Tours to ide na dno
z tą wiochą to waż słowa chłopczei jak tu uruchomić środek, a co za tym idzie 6 strefę... zostaje prawe-lewe i dobry podwójny blok od Zaksy. 3-0 i wracać na wioche ! ????