>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Ale na przeciwko jest Radom , który jest pod formą ???? nie ma co też wyciągać daleko idących wnioskow bo Konar to przeciętny zawodnik
tzn. ja od zawsze twierdziłem że Konarski nie jest zawodnikiem który może być drugim atakującym w reprezentacji. Kurek obecnie numerem 1, ale jak mu nie pójdzie to ten patafian nie ma charakteru żeby wziąć ciężar na siebie ????

A swoją drogą Czarni rzeczywiście, od dwóch przegranych i ogłoszenia Lozano trenerem Iranu to coś pękło. Czy może trener nie poświęta wstarczająco czasu? Ciężko powiedzieć, ogólnie grają kupę ????

M 418

maat

Użytkownik
tzn. ja od zawsze twierdziłem że Konarski nie jest zawodnikiem który może być drugim atakującym w reprezentacji. Kurek obecnie numerem 1, ale jak mu nie pójdzie to ten patafian nie ma charakteru żeby wziąć ciężar na siebie ????

A swoją drogą Czarni rzeczywiście, od dwóch przegranych i ogłoszenia Lozano trenerem Iranu to coś pękło. Czy może trener nie poświęta wstarczająco czasu? Ciężko powiedzieć, ogólnie grają kupę ????
trener poświęca tyle samo czasu co wcześniej, zawodnicy normalnie trenują po prostu teraz są pod formą i ciężko coś na szybko zmienić

L 516

lipny

Użytkownik
mi na jakies stare konto PrzykroNam dali ostatnio 4 pln
pewnie im przykro ze tak malo ale trzeba przyznac ze wstydu nie maja????
jakas brykselowa tasme na kilka kafli trzeba zrobic
i jeszcze mailami i smsami o takim gescie dobrej woli poinformowali:cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom