applause
Użytkownik
niedawno skończył dopiero 38 :grin:Torebko idioto, idź się napierdol wczoraj pnie grali to pewnie poszedł w balet. Przegrywa bęcki z 40 latkiem pajac z niemiec
niedawno skończył dopiero 38 :grin:Torebko idioto, idź się napierdol wczoraj pnie grali to pewnie poszedł w balet. Przegrywa bęcki z 40 latkiem pajac z niemiec
typie nie znasz się to nie graj , kolejny raz swoje żale wylewasz . Pisałem ci wczoraj że Ramirez Hidalgo to jest legenda clayu w chalkach i takich pół amatórów to składa jak chce jeśli jest w formieTorebko idioto, idź się napierdol wczoraj pnie grali to pewnie poszedł w balet. Przegrywa bęcki z 40 latkiem pajac z niemiec
ruszałeś w końcu Bydzie? bo tamtego nie ma w kadrze.
lekko myślę zagram Jarosz wrócił i coś tam w końcu grają podłączył się do tego Ruciak chociaż faluje. Adamajtis na ataku to tak jakby nie mieli jednego w ataku.ruszałeś w końcu Bydzie? bo tamtego nie ma w kadrze.
jak sie gra ze statystami z radomia to wszystko wychodzi ;pzaskakuje mnie nawet Konarski w Zaksie bez kitu wszystko chodzi jak dobrze nasmarowana maszyna ????
Toniutti jest jednak przekozakiem
2,25 jak w maslo , czekamy na 2 mapkeMouse- Dignitas over 2,5 map @ 1,9
Dignitas wygrywa 1 mape @ 2,25
Wszystko caloroczny
Ale na przeciwko jest Radom , który jest pod formą ???? nie ma co też wyciągać daleko idących wnioskow bo Konar to przeciętny zawodnikzaskakuje mnie nawet Konarski w Zaksie bez kitu wszystko chodzi jak dobrze nasmarowana maszyna ????
Toniutti jest jednak przekozakiem
a Messi i Suarez grają?skąd te spadki na Malage? spodziewałem się jakieś 1,2 na Barce, a tu już 1,5. Przecież skład nienajgorszy
kiedy korepetycje z pokera ?skąd te spadki na Malage? spodziewałem się jakieś 1,2 na Barce, a tu już 1,5. Przecież skład nienajgorszy
zaraz 3 strzelanie.Co jest grane z tym biathlonem? Nie mieli startować o 15:30?