kamillo0103
Użytkownik
hahaha, odpisując też szukałem jakiegoś porównania ????mamy kuwa STYCZEN ? ????
o w pizdu, to tak jakby jakis placzek wyskoczyl ze juz po meczu w WTA po 1 brejku ????
ale Twoje było idealne ????
hahaha, odpisując też szukałem jakiegoś porównania ????mamy kuwa STYCZEN ? ????
o w pizdu, to tak jakby jakis placzek wyskoczyl ze juz po meczu w WTA po 1 brejku ????
zawsze można obstawić kto zdobędzie jakoś drejka i ile turretów padnie ????Czemu wy obstawiacie mecze w tym całym counter-strike? I to jeszcze z udziałem Polaczków? ???? Przecież tam można tak samo pięknie sprzedać jak w tenisie?
Mów do mnie jeszcze. ???? ????????zawsze można obstawić kto zdobędzie jakoś drejka i ile turretów padnie ????
Mi dwa pokryli, jednego nie.szkoda, mi pokryli. pozdrawiam serdecznie
bez przesady, to dopiero I turniej na którym grają w tym roku
nie oceniajmy tak pochopnie
W tamtym roku na pierwszym LANie też nic nie grali.
Dobra, poniosło mnie hahahahahaahah, doje**łem do pieca, emocjemamy kuwa STYCZEN ?
o w pizdu, to tak jakby jakis placzek wyskoczyl ze juz po meczu w WTA po 1 brejku
ty serio sądzisz że tam tak ruch jak wyjebanie trenera to się tam bez udziału Lebrona odbywa ? ????ale o co ? jak oni na poczatku troche spine mieli, a potem dobre relacje mieli, więc nie oskarzajcie Lebrona o to od razu, trzeba poczekać na wyjaśnienia
na moje tam poszło ultimatum LeBron albo Blatt, nie widze innej opcji ???? ????ty serio sądzisz że tam tak ruch jak wyjebanie trenera to się tam bez udziału Lebrona odbywa ? ????
Wyluzuj juz, raz Ci zwrocilismy uwage i tyleWidzicie?
Bayern jednak nie strzelił :?
ty serio sądzisz że tam tak ruch jak wyjebanie trenera to się tam bez udziału Lebrona odbywa ? ????
No nie, ale jak na moje Lebron nie miał powodu aby mieć do niego o coś wąty, bo o co niby?LeBron James was informed of the decision to fire David Blatt today, he was not consulted on decision sources said
Słabe powtórki ale patrząc zza jego pleców (taka kamera była) to wyglądało jakby obrońca Ajaccio sam sobie strzelił a Grosik mu tylko wystawił.Grosicki bohater!
Nie bardzo. :?jakieś kukiełki league of legends
Mówi to Panu coś ?