>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
No nie, ale jak na moje Lebron nie miał powodu aby mieć do niego o coś wąty, bo o co niby?
Wszystkie jego ziomy grają duże minuty, on sam ma nieograniczone pole działania :razz:
jakbyś Lebrona nie znał ???? 2 porażki w prestiżowych meczach , po Warriors mogłby paśc mocne słowa w szatni z obu stron , nie wiemy co było ale jakby Lebron stanąl za Blattem murem to by go nie wyjebali na bank

weed233 854

weed233

Użytkownik
jakbyś Lebrona nie znał ???? 2 porażki w prestiżowych meczach , po Warriors mogłby paśc mocne słowa w szatni z obu stron , nie wiemy co było ale jakby Lebron stanąl za Blattem murem to by go nie wyjebali na bank
no moze i tak było, ale ja tam czekam na wyjaśnienia, bo lubiłem go, a Ty Lue nie wiadomo jak sobie poradzi, bo jeszcze zadnego 1 zespołu nie trenował chyba

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
I to jest właśnie chore. Kiedyś pamiętam jak trener Santosu skrytykował pana piłkarza Neymara i postawił ultimatum zarządowi klubu i został wy#@*any w trybie natychmiastowym... Trener, rzecz jasna. ????

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Praktycznie w każdym sporcie można pięknie sprzedać więc nwm czemu akurat nawiązujesz do Counter-Strike???
Chodzi o to, że w grach komputerowych jest to niemalże nie do ustalenia, nie wierzę w to, że wszystkie gry są tam czyste, tym bardziej, że z tego co mi wiadomo, to nasi nieźle tam strzelają, to pewnie kursy na nich liche.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Since last season, LeBron James and his agent Rich Paul have been strong advocates of Lue becoming head coach, league sources tell Yahoo.
Takie rzeczy też wyczytałem

bob94 465

bob94

Użytkownik
I to jest właśnie chore. Kiedyś pamiętam jak trener Santosu skrytykował pana piłkarza Neymara i postawił ultimatum zarządowi klubu i został wy#@*any w trybie natychmiastowym... Trener, rzecz jasna. ????
No i gdzie jest Neymar a gdzie jest ten trener tera;)

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
No i gdzie jest Neymar a gdzie jest ten trener tera;)
Ale to nie chodzi o to gdzie kto jest, tylko śmieszy mnie to, że jeden gość może zadecydować o zwolnieniu trenera, bo popadł z nim w konflikt albo go zwyczajnie nie lubi.

wujekpiter 114

wujekpiter

Użytkownik
Chodzi o to, że w grach komputerowych jest to niemalże nie do ustalenia, nie wierzę w to, że wszystkie gry są tam czyste, tym bardziej, że z tego co mi wiadomo, to nasi nieźle tam strzelają, to pewnie kursy na nich liche.
Masz rację wszystkie gry nie są czyste, ale jest to w jakiś sposób do wykrycia, bo wielu graczy dostało Bany właśnie za ustawianie meczy, ale myślę, że CS nie jest tu żadnym wyjątkiem bo w większości sportów były takie afery. Ustawianie dotyczyło głównie jakiś mniejszych meczy, najczęściej w internecie. Nie wydaję mi się, że ktokolwiek fixował na Lana-ach, ta gra to w większości ich źródło utrzymania i nie chcieliby ryzykować kariery

Do tego Polacy to ostatnia drużyna jaka mogłaby Fixować. Pasha z gry utrzymuje żonę i dziecko, Neo i TaZ już ponad 10 lat na scenie. Żaden z nich nie zaryzykowałby swojej kariery dla jakiegoś fixu, bo wydaję mi się, że przynajmniej ta trójka, którą wymieniłem gdy skończy karierę chce zostać przy e-sporcie, bo tak naprawdę nic innego nie potrafią robić i taki fix to dla nich nieopłacalna sprawa patrząc przyszłościowo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom