haaahaahahTeż pogram Andreyka, całkiem nieźle pogrywa tutaj. ???? Btw., jak to było w tym wierszu? Dudi Sela, Dudi Sela, nigdy nie graj tego cwela? ????????
***** mikołaj rej z Jerozolimy
ruski go rozjebie
żydowskiego hobbita
haaahaahahTeż pogram Andreyka, całkiem nieźle pogrywa tutaj. ???? Btw., jak to było w tym wierszu? Dudi Sela, Dudi Sela, nigdy nie graj tego cwela? ????????
tego w moim wierszu nie było ????Też pogram Andreyka, całkiem nieźle pogrywa tutaj. ???? Btw., jak to było w tym wierszu? Dudi Sela, Dudi Sela, nigdy nie graj tego cwela? ????????
biorąsiema
@masa jak widzisz rakietki?
byle sie nie okazalo ze rusek to bolszewik :grin:haaahaahah
***** mikołaj rej z Jerozolimy
ruski go rozjebie
żydowskiego hobbita
No i to jest właśnie smutne. Podejrzewam, że większość tych grajków w życiu prywatnym przypaliłoby nawet wodę na herbatę. Co do tego co piszesz o jakichś lanach itd., to nie wiem nawet o co chodzi, więc nie będę wchodził w polemikę.Masz rację wszystkie gry nie są czyste, ale jest to w jakiś sposób do wykrycia, bo wielu graczy dostało Bany właśnie za ustawianie meczy, ale myślę, że CS nie jest tu żadnym wyjątkiem bo w większości sportów były takie afery. Ustawianie dotyczyło głównie jakiś mniejszych meczy, najczęściej w internecie. Nie wydaję mi się, że ktokolwiek fixował na Lana-ach, ta gra to w większości ich źródło utrzymania i nie chcieliby ryzykować kariery
Do tego Polacy to ostatnia drużyna jaka mogłaby Fixować. Pasha z gry utrzymuje żonę i dziecko, Neo i TaZ już ponad 10 lat na scenie. Żaden z nich nie zaryzykowałby swojej kariery dla jakiegoś fixu, bo wydaję mi się, że przynajmniej ta trójka, którą wymieniłem gdy skończy karierę chce zostać przy e-sporcie, bo tak naprawdę nic innego nie potrafią robić i taki fix to dla nich nieopłacalna sprawa patrząc przyszłościowo.
To coś popieprzyłem, ale chyba niezłą linijkę nawinąłem, co? ????tego w moim wierszu nie było ????
dziwny ten kurs na nichbiorą
Milwaukee zwyżkuje ostatniodziwny ten kurs na nich
????Milwaukee zwyżkuje ostatnio
o kuwa, nawet nie zauważyłem, że Howard out, do przemyślenia jeszcze w sumie
Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że tak naprawdę zawodnicy muszą się na tyle poświęcić grze, że nie mogą zajmować się niczym innym i dlatego swoją przyszłość muszą wiązać właśnie z tym. Wydaję mi się, że nie jest to jakieś dziwne bo Hokeiści czyli Twój temat zainteresowań jak mniemam również po skończeniu gry nie będą profesorami matematyki na przykład tylko będą chcieli zostać przy tym co potrafią najlepiej i robią całe życieNo i to jest właśnie smutne. Podejrzewam, że większość tych grajków w życiu prywatnym przypaliłoby nawet wodę na herbatę. Co do tego co piszesz o jakichś lanach itd., to nie wiem nawet o co chodzi, więc nie będę wchodził w polemikę.