masaskilli
Użytkownik
4 z 5 out, został BoshMiami bez pierwszej piątki dzisiaj gra że aż @7 ?
4 z 5 out, został BoshMiami bez pierwszej piątki dzisiaj gra że aż @7 ?
2/2Poszło G2 first drake @2.2 3/10
H2k first blood @1.8 8/10
:]
????
taktyka moneciarza że dajesz 4 pokrywające się bety ? :mrgreen:
No właśnie ja też, dlatego tak się chciałem zapytaćteraz @2.18 na nich, niezle ludzie ładują LAC czego nie rozumiem
Na takie pendolino 365 daje 1,91 jeśli dobrze widzęDobry Wieczór!
Na dzisiejsza noc nie gram LOKOMOTYWY!! Gram natomiast pociag typu TGV. Pociąg składający się z 7 wagonów!
Rao, Ferrer, Marej, Gael, Stan, Aza oraz Tomic.
Gram to oczywiście GRUBAŚNIE! Myśle, że po pierwszych stacjach na których skoncza swój bieg Ferrer i Rao bedzie można księgować reszte wagonów.
Pozdrawiam serdecznie, w szczególności mojego serdecznego kolege forumowego maroona!
wrzuciłem to co pograłem ????taktyka moneciarza że dajesz 4 pokrywające się bety ? :mrgreen:
Ja Knicks ML, może over OKC vs DAL jeszcze i tyle
a z graczy over Bosha, moze zbiórki Porzingisa i Knicks ov 7.5 trójki
tak tak chodziło mi o vesnine z pavluchenkovaVesnina gra z Anastasią jeżeli o debla chodzi
Twoj osad jest wielce krzywdzacy dla tych "grajkow", jak piter pisal - jakis tam pasha czy ktos ( tez tych ludzi nie znam ) potrafil zamieszac w betoniarce i mu nawet dziecko wyszlo - co zazwyczaj jest wieksza odpowiedzialnoscia niz zrobienie herbaty ( choc zdarzaja sie wyjatki ze predzej dzieci narobia niz herbate zagotuja :] )Zgadza się.
@Jannek
Takie mam zdanie i tyle.
Jankos król robi robotę jak zawsze ????czasem mam wrażenie, że nikt nie ogarnia jakie dipsy ma graves, bo przecież emperor miał heala i flasha, spokojnie by uciekł
+25% od zyskuNa takie pendolino 365 daje 1,91 jeśli dobrze widzę
takie zakłady to trochę ryzyko, bo wystarczy że Heat do połowy nie przerżną i wszystkie bety do piachu ????wrzuciłem to co pograłem ????
moze h2hteraz @2.18 na nich, niezle ludzie ładują LAC czego nie rozumiem
a nie wszystkie bo połowa ???? a po drugie przerżną srogo :]takie zakłady to trochę ryzyko, bo wystarczy że Heat do połowy nie przerżną i wszystkie bety do piachu ????
A kusila Cibulkova z Flipkens, kusiła.. no cóż, na dziś chyba Eysseric/Reyes wydaje się dobrą opcją w Rio @1.5
na h2h w NBA to tylko baku patrzy jak pisze analizy do typow dniamoze h2h
Nie.macko jestes? makarova i vesnina do gry?