>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
damianprz 3,8K

damianprz

Użytkownik
Dobry Wieczór!
Na dzisiejsza noc nie gram LOKOMOTYWY!! Gram natomiast pociag typu TGV. Pociąg składający się z 7 wagonów!
Rao, Ferrer, Marej, Gael, Stan, Aza oraz Tomic.
Gram to oczywiście GRUBAŚNIE! Myśle, że po pierwszych stacjach na których skoncza swój bieg Ferrer i Rao bedzie można księgować reszte wagonów.
Pozdrawiam serdecznie, w szczególności mojego serdecznego kolege forumowego maroona!
Na takie pendolino 365 daje 1,91 jeśli dobrze widzę

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
czasem mam wrażenie, że nikt nie ogarnia jakie dipsy ma graves, bo przecież emperor miał heala i flasha, spokojnie by uciekł

jannek 389

jannek

Użytkownik
Zgadza się. ;)

@Jannek

Takie mam zdanie i tyle. ;)
Twoj osad jest wielce krzywdzacy dla tych &quot;grajkow&quot;, jak piter pisal - jakis tam pasha czy ktos ( tez tych ludzi nie znam ) potrafil zamieszac w betoniarce i mu nawet dziecko wyszlo - co zazwyczaj jest wieksza odpowiedzialnoscia niz zrobienie herbaty ( choc zdarzaja sie wyjatki ze predzej dzieci narobia niz herbate zagotuja :] )

to sa normalni ludzie jak Ty czy ktos inny ( ja nie jestem normalny )

a to ze ich praca jest siedzenie przed PC - dla mnie bomba, zamiast codziennie wstawac na 7 do roboty, chlopy sie ustawia na treningi od 16 i bajka ????

weed233 854

weed233

Użytkownik
Melon match-up z Piercem :mrgreen:
jako ze Pierce wróg jego ziombelka to pewnie mu rzuci ze 25 hehe
wczoraj Love&#39;a odpuscilem to pozamiatał tablice, dziś Porzingisa gram zbiórki, linia do przyjęcia, DD tu może zrobić dziś

adebayorek 161

adebayorek

Użytkownik
czasem mam wrażenie, że nikt nie ogarnia jakie dipsy ma graves, bo przecież emperor miał heala i flasha, spokojnie by uciekł
Jankos król robi robotę jak zawsze ????
Ciekawe czy nie zmienią taktyki za tydzień ????
Bo jak nie zmienią to ładuję LOKOMOTYWY ????
mam nadzieję że skorzystałeś chociaż? ????

weed233 854

weed233

Użytkownik
na h2h w NBA to tylko baku patrzy jak pisze analizy do typow dnia
Knicks w zeszłych sezonach a w tym to zupełnie różne ekipy, LAC wtedy z Blejkiem i też lepszym teamem byli, w dodatku jest roznica grania po przerwie a b2b

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom