995 daamiano1 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2062 Czy tylko mnie tak draznia te zjebane posty na facebooku, BADZ JAK... ?
Y 0 yanuza Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2063 Myślicie, że Azarenka się przejedzie po japońskiej Serenie czy raczej +7,5gema po 1,8 na Osake to dobre rozwiązanie?
Myślicie, że Azarenka się przejedzie po japońskiej Serenie czy raczej +7,5gema po 1,8 na Osake to dobre rozwiązanie?
995 daamiano1 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2065 Mam 8j do rozdysponowania na noc, jakies pomysly? Kliknij aby rozwinąć... daj mi 4 2 oddaj Homelowi a za 2j zagraj co chcesz
Mam 8j do rozdysponowania na noc, jakies pomysly? Kliknij aby rozwinąć... daj mi 4 2 oddaj Homelowi a za 2j zagraj co chcesz
103 maxiu321 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2066 Myślicie, że Azarenka się przejedzie po japońskiej Serenie czy raczej +7,5gema po 1,8 na Osake to dobre rozwiązanie? Kliknij aby rozwinąć... Pytanie z serii... Panowie rzucam monetą, myslicie że wypadnie orzeł czy raczej sugerujecie reszke ?
Myślicie, że Azarenka się przejedzie po japońskiej Serenie czy raczej +7,5gema po 1,8 na Osake to dobre rozwiązanie? Kliknij aby rozwinąć... Pytanie z serii... Panowie rzucam monetą, myslicie że wypadnie orzeł czy raczej sugerujecie reszke ?
M 418 maat Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2067 Czy tylko mnie tak draznia te zjebane posty na facebooku, BADZ JAK... ? Kliknij aby rozwinąć... nie tylko Ciebie
Czy tylko mnie tak draznia te zjebane posty na facebooku, BADZ JAK... ? Kliknij aby rozwinąć... nie tylko Ciebie
34 rabbi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2069 Ej, dajcie spokój Rogerowi. Czym Wam zawinił? Wszedzie kurvva bezsensowny hejt.
995 daamiano1 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2070 Ej, dajcie spokój Rogerowi. Czym Wam zawinił? Wszedzie kurvva bezsensowny hejt. Kliknij aby rozwinąć... gdzie po nim cisna?
Ej, dajcie spokój Rogerowi. Czym Wam zawinił? Wszedzie kurvva bezsensowny hejt. Kliknij aby rozwinąć... gdzie po nim cisna?
Y 0 yanuza Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2072 @maxiu321 skoro nie wniosłeś nic do tematu to nie wypowiadaj się plis ???? pytam, bo na moje Osaka tu powalczy i chciałem się zorientować ekspertów
@maxiu321 skoro nie wniosłeś nic do tematu to nie wypowiadaj się plis ???? pytam, bo na moje Osaka tu powalczy i chciałem się zorientować ekspertów
560 alves94 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2073 Ej, dajcie spokój Rogerowi. Czym Wam zawinił? Wszedzie kurvva bezsensowny hejt. Kliknij aby rozwinąć... ????
Ej, dajcie spokój Rogerowi. Czym Wam zawinił? Wszedzie kurvva bezsensowny hejt. Kliknij aby rozwinąć... ????
338 kamillo0103 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2074 nie tylko Ciebie Kliknij aby rozwinąć... Co ta Politechnika zrobiła dziś? Bo akurat na treningu byłem, oglądałeś może? Bo wynik mocno jednostronny ????
nie tylko Ciebie Kliknij aby rozwinąć... Co ta Politechnika zrobiła dziś? Bo akurat na treningu byłem, oglądałeś może? Bo wynik mocno jednostronny ????
34 rabbi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2076 ???? Kliknij aby rozwinąć... cos inteligentniejszego mozna oczekiwac w odpowiedzi niz glupia emotka?
103 maxiu321 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2077 @maxiu321 skoro nie wniosłeś nic do tematu to nie wypowiadaj się plis ???? pytam, bo na moje Osaka tu powalczy i chciałem się zorientować ekspertów Kliknij aby rozwinąć... Uciszać to możesz co najwyżej miauczące koty u siebie za domem. Nie pozdrawiam.
@maxiu321 skoro nie wniosłeś nic do tematu to nie wypowiadaj się plis ???? pytam, bo na moje Osaka tu powalczy i chciałem się zorientować ekspertów Kliknij aby rozwinąć... Uciszać to możesz co najwyżej miauczące koty u siebie za domem. Nie pozdrawiam.
34 rabbi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2078 cos inteligentniejszego mozna oczekiwac w odpowiedzi niz glupia emotka? Kliknij aby rozwinąć... gdzie po nim cisna? Kliknij aby rozwinąć... Głupi nie jesteś. Jakies poj3bane aluzje 8j. A w ostatnich dniach jeszcze inne rzeczy mozna bylo wyczytac. zajmijcie sie swoim graniem i nie wchodźcie nawet do jego tematu żenua
cos inteligentniejszego mozna oczekiwac w odpowiedzi niz glupia emotka? Kliknij aby rozwinąć... gdzie po nim cisna? Kliknij aby rozwinąć... Głupi nie jesteś. Jakies poj3bane aluzje 8j. A w ostatnich dniach jeszcze inne rzeczy mozna bylo wyczytac. zajmijcie sie swoim graniem i nie wchodźcie nawet do jego tematu żenua
56 gracz17 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2079 Kursy na Pliskovą to jest lekka przesada ???? Kliknij aby rozwinąć... Kurcze myślałem o tym typie szukam wszędzie to ludzie to polecają, dziś szukałem na fejsie kolejnych stron od tenisa i ta mi sie spodobała, tu też grają Pliskovą https://web.facebook.com/tenisbestbets/photos/pcb.204319233251758/204316429918705/?type=3&theater Sam nie wiem czy postawić.....hmm
Kursy na Pliskovą to jest lekka przesada ???? Kliknij aby rozwinąć... Kurcze myślałem o tym typie szukam wszędzie to ludzie to polecają, dziś szukałem na fejsie kolejnych stron od tenisa i ta mi sie spodobała, tu też grają Pliskovą https://web.facebook.com/tenisbestbets/photos/pcb.204319233251758/204316429918705/?type=3&theater Sam nie wiem czy postawić.....hmm
560 alves94 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2080 cos inteligentniejszego mozna oczekiwac w odpowiedzi niz glupia emotka? Kliknij aby rozwinąć... A o czym chcialbys porozmawiac?
cos inteligentniejszego mozna oczekiwac w odpowiedzi niz glupia emotka? Kliknij aby rozwinąć... A o czym chcialbys porozmawiac?