5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1901 Blatt zwolniony i zastapil go Tyronn Lue ???? Kliknij aby rozwinąć... Buhahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaahahha CLEVELAND ???? pewnie króla skrytykował i go zwolnili
Blatt zwolniony i zastapil go Tyronn Lue ???? Kliknij aby rozwinąć... Buhahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaahahha CLEVELAND ???? pewnie króla skrytykował i go zwolnili
1,9K masaskilli Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1902 Cleveland has fired coach David Blatt, sources tell Yahoo!! POW POW
2,2K kain. Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1903 Coman z Costą mają takie odejście na tych skrzydłach, że tylko patrzeć. W wyścigach biegowych z obrońcami wyglądają jak TGV.
Coman z Costą mają takie odejście na tych skrzydłach, że tylko patrzeć. W wyścigach biegowych z obrońcami wyglądają jak TGV.
241 radinho19 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1904 Ze 3 razy dzisiaj tak oberwał, że siedział z bólem i jeszcze koło 40min Torgovanov zmienił go z Atmanem. Kliknij aby rozwinąć... Cóż trudno pograłem typ bo super wyglądał ale zdrowie najważniejsze. Pozdro
Ze 3 razy dzisiaj tak oberwał, że siedział z bólem i jeszcze koło 40min Torgovanov zmienił go z Atmanem. Kliknij aby rozwinąć... Cóż trudno pograłem typ bo super wyglądał ale zdrowie najważniejsze. Pozdro
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1907 Cleveland has fired coach David Blatt, sources tell Yahoo!! POW POW Kliknij aby rozwinąć... Kerr wraca to niech Waltona biorą na HC ????
Cleveland has fired coach David Blatt, sources tell Yahoo!! POW POW Kliknij aby rozwinąć... Kerr wraca to niech Waltona biorą na HC ????
12,8K macko18 Forum VIP Styczeń 23, 2016 #1911 Ahahahahahahahahahhahaha, Ruskie jakie przegrywy ???? ???? ???? ???? ????
560 alves94 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1918 A tacy szczesliwi schodzili na timeout 25 sekund przed koncem ????
1K rpg Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1919 Russia z iksem pięknie ???? Nie dość, że końcowka na spokojnie, zarobek jest i jeszcze kacapy nie wygrały ????
Russia z iksem pięknie ???? Nie dość, że końcowka na spokojnie, zarobek jest i jeszcze kacapy nie wygrały ????
224 marcins Użytkownik Styczeń 23, 2016 #1920 Panowie Skrill zmienił oplaty za wyplate z bankomatu? bo prawie 51 zl mi wzielo? chyba ze wzieli oplate za karte a jeszcze nie zaksiegowali
Panowie Skrill zmienił oplaty za wyplate z bankomatu? bo prawie 51 zl mi wzielo? chyba ze wzieli oplate za karte a jeszcze nie zaksiegowali