697 enriquess Farmaceuta Styczeń 23, 2016 #3741 Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ???? Kliknij aby rozwinąć... :grin: znajdź swój post i daj link
Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ???? Kliknij aby rozwinąć... :grin: znajdź swój post i daj link
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3744 Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ???? Kliknij aby rozwinąć... Daj jakiś post, to Ci podrzucę 25. #spółdzielniareputydrdeepa ???? Kliknij aby rozwinąć... dałem żebraku :grin: ed. ja tylko 9 :/ Kliknij aby rozwinąć... :grin: znajdź swój post i daj link Kliknij aby rozwinąć... i tak się rodzą eksperci ????
Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ???? Kliknij aby rozwinąć... Daj jakiś post, to Ci podrzucę 25. #spółdzielniareputydrdeepa ???? Kliknij aby rozwinąć... dałem żebraku :grin: ed. ja tylko 9 :/ Kliknij aby rozwinąć... :grin: znajdź swój post i daj link Kliknij aby rozwinąć... i tak się rodzą eksperci ????
6K assitalia Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3745 i tak się rodzą eksperci ???? Kliknij aby rozwinąć... Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ????
i tak się rodzą eksperci ???? Kliknij aby rozwinąć... Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ????
56 gracz17 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3746 ???? ok, tylko nie płacz. Kliknij aby rozwinąć... Nie będę spokojnie, na pewno się odbiję.
3,5K anderson-silva Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3748 Luc Abalo GSM do przerwy, dobranoc :] Miłej soboty.
3,4K kamillo13 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3749 i tak się rodzą eksperci ???? Kliknij aby rozwinąć... e tam, no forum są podobno tacy co się wymienieją jak pokemonami w szkole ????
i tak się rodzą eksperci ???? Kliknij aby rozwinąć... e tam, no forum są podobno tacy co się wymienieją jak pokemonami w szkole ????
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3750 Astralis ogarna Overpassa? Kliknij aby rozwinąć... Powinni jest to ich mapa, maja na niej 100% wygranych, a LG kolo 60% wiec powinni to wziac.
Astralis ogarna Overpassa? Kliknij aby rozwinąć... Powinni jest to ich mapa, maja na niej 100% wygranych, a LG kolo 60% wiec powinni to wziac.
473 berciq89 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3751 i tak się rodzą eksperci ???? Kliknij aby rozwinąć... jak patrzysz na repute i oceniasz to pozdro ???? fajny wyznacznik ????
i tak się rodzą eksperci ???? Kliknij aby rozwinąć... jak patrzysz na repute i oceniasz to pozdro ???? fajny wyznacznik ????
162 niverx Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3752 Transfer kończyć ten mecz bez cyrków Kliknij aby rozwinąć... ponad polowa 'analiz' w dzialach na minus ale repute daja na lewo i prawo ????
Transfer kończyć ten mecz bez cyrków Kliknij aby rozwinąć... ponad polowa 'analiz' w dzialach na minus ale repute daja na lewo i prawo ????
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3753 Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ???? Kliknij aby rozwinąć... poziom reputacji powinien to oddawać, ale wiadomo, że tak nie jest, dla świeżaków reputacja może być i za pewne jest wyznacznikiem. Bo po czym jak nie po randze i reputacji? jak patrzysz na repute i oceniasz to pozdro ???? fajny wyznacznik :smile: Kliknij aby rozwinąć... same hurva alfy i omegi, które znały wszystkich userów ????
Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ???? Kliknij aby rozwinąć... poziom reputacji powinien to oddawać, ale wiadomo, że tak nie jest, dla świeżaków reputacja może być i za pewne jest wyznacznikiem. Bo po czym jak nie po randze i reputacji? jak patrzysz na repute i oceniasz to pozdro ???? fajny wyznacznik :smile: Kliknij aby rozwinąć... same hurva alfy i omegi, które znały wszystkich userów ????
3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3754 warto włączyć mecz w Gladbach? Kliknij aby rozwinąć... Gladbach cofniete,ale i tak w miare otwarty mecz
warto włączyć mecz w Gladbach? Kliknij aby rozwinąć... Gladbach cofniete,ale i tak w miare otwarty mecz
1,8K trackbank Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3756 Di Maria też ładnie strzelił : https://vine.co/v/iiBztILI0QY
11 simon999 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3757 Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ???? Kliknij aby rozwinąć... I tu pojawia się pytanie po co ona w ogóle nadal jest skoro to wygląda jak wygląda
Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ???? Kliknij aby rozwinąć... I tu pojawia się pytanie po co ona w ogóle nadal jest skoro to wygląda jak wygląda
465 bob94 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3758 warto włączyć mecz w Gladbach? Kliknij aby rozwinąć... warto
815 makos11 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3760 Astralis ogarna Overpassa? Kliknij aby rozwinąć... cieżko. lg jest w gazie