enriquess
Farmaceuta
:grin: znajdź swój post i daj linkMoże ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ????
:grin: znajdź swój post i daj linkMoże ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ????
Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ????
Daj jakiś post, to Ci podrzucę 25.
#spółdzielniareputydrdeepa ????
dałem żebraku :grin:
ed. ja tylko 9 :/
i tak się rodzą eksperci ????:grin: znajdź swój post i daj link
Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ????i tak się rodzą eksperci ????
Nie będę spokojnie, na pewno się odbiję.???? ok, tylko nie płacz.
e tam, no forum są podobno tacy co się wymienieją jak pokemonami w szkole ????i tak się rodzą eksperci ????
Powinni jest to ich mapa, maja na niej 100% wygranych, a LG kolo 60% wiec powinni to wziac.Astralis ogarna Overpassa?
jak patrzysz na repute i oceniasz to pozdro ???? fajny wyznacznik ????i tak się rodzą eksperci ????
ponad polowa 'analiz' w dzialach na minus ale repute daja na lewo i prawo ????Transfer kończyć ten mecz bez cyrków
poziom reputacji powinien to oddawać, ale wiadomo, że tak nie jest, dla świeżaków reputacja może być i za pewne jest wyznacznikiem. Bo po czym jak nie po randze i reputacji?Jeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ????
same hurva alfy i omegi, które znały wszystkich userów ????jak patrzysz na repute i oceniasz to pozdro ???? fajny wyznacznik :smile:
Gladbach cofniete,ale i tak w miare otwarty meczwarto włączyć mecz w Gladbach?
I tu pojawia się pytanie po co ona w ogóle nadal jest skoro to wygląda jak wyglądaJeśli ktoś patrzy na reputę jako wyznacznik eksperta to mu głęboko współczuję ????
wartowarto włączyć mecz w Gladbach?
cieżko.Astralis ogarna Overpassa?