B
2,2K
barichello
Użytkownik
nie bierz tego osobiście, to tak ogólnie była szyderaA mówią że coś tam na siatce się znam :-|
nie bierz tego osobiście, to tak ogólnie była szyderaA mówią że coś tam na siatce się znam :-|
Falcao posypał się po kontuzjiz drugiej strony Falcao i Navas którzy w Hiszpanii poziom trzymali
głownie chodzi o aklimatyzacje i styl gry
zakładam że wtedy aktywność w działach spadłaby do minimum bo i po co niby wtedy pisać jak nie wiadomo czy ktoś z tego korzysta w ogóle?I tu pojawia się pytanie po co ona w ogóle nadal jest skoro to wygląda jak wygląda
No powinno, ale skoro tutaj stworzono nawet "spółdzielnie reputy" to dajże spokój ????poziom reputacji powinien to oddawać, ale wiadomo, że tak nie jest, dla świeżaków reputacja może być i za pewne jest wyznacznikiem. Bo po czym jak nie po randze i reputacji?
Przydaje się Tedowi, może dzięki niej kogoś zwyzywać ????I tu pojawia się pytanie po co ona w ogóle nadal jest skoro to wygląda jak wygląda
znam 5, 6 i mi to wystarcza ???? reszty nie wnikamsame hurva alfy i omegi, które znały wszystkich userów ????
????Przydaje się Tedowi, może dzięki niej kogoś zwyzywać ????
Nie wiem, chyba nie ????????
a jak ktoś kogoś wyzywa w repucie to Ted też czyści? ????
wszystko można wszystkim wytłumaczyć prosteFalcao posypał się po kontuzji
Navas to przecież i w Hiszpanii słabo grał. Jedyne co to szybki był/jest i z Negredo mieli wspólny język
po za tym jakby nie było to Ted ma też w zanadrzu twittera ????Nie wiem, chyba nie ????
W dziale robsona_United po przegranym becie na Junajted, 'daj spokuj' ????Daj juz spokuj z tym united,moze nastepny sezon typuj to