gracz17
Użytkownik
Piszę z fona sorry.żeczy? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Piszę z fona sorry.żeczy? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
to nie wiem jak Ty z dubla lepisz trebla ????nie, treblem @1.98
Cieszmy sie, z malych zeczy bo... ????żeczy? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Nie wiedziałem, że pisząc z fona wyłącza się mózg.Piszę z fona sorry.
może w końcu znalazł odpowiednich partnerów do gry, w Hiszpanii najwidoczniej takich nie miał. Większość bramek Ighalo zdobywa po asystach Deeney'aliga angielska musi być naprawdę wybitna jeśli przeciętniak z Granady (Ighalo) idzie na Wyspy i wrzuca po 20 bramek :grin:
Ogólnie to raj dla średniaków. Z Michu to samo było.
Dobra już mnie się nie czepiaj, zabiłem ci matkę czy co ?Nie wiedziałem, że pisząc z fona wyłącza się mózg.
Autokorekta w telefonie dostosowuje się do poziomu umysłowego.Nie wiedziałem, że pisząc z fona wyłącza się mózg.
???? ???? ???? Co tu się dzieje... Przy tym spacja przed znakiem interpunkcyjnym to pikuś ???? ???? ????Nie wiedziałem, że pisząc z fona wyłącza się mózg.
Daj jakiś post, to Ci podrzucę 25.Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ????
Stracą 5pkt z rzędu i nie dojadą.KSZOCZKI jada po moja lokomotywe +2.5
auuu
powolutku gdzie to do końca ????KSZOCZKI jada po moja lokomotywe +2.5
auuu
dałem żebraku ????Może ktoś dobić reputy? ???? bo mi się wali w oczach od tych trójek ????
z drugiej strony Falcao i Navas którzy w Hiszpanii poziom trzymaliliga angielska musi być naprawdę wybitna jeśli przeciętniak z Granady (Ighalo) idzie na Wyspy i wrzuca po 20 bramek :grin:
Ogólnie to raj dla średniaków. Z Michu to samo było.
???? ok, tylko nie płacz.Dobra już mnie się nie czepiaj, zabiłem ci matkę czy co ?