Gracz17 dalej spamuje udając głupiego, a policjant zamiast usuwać i dawno nagrodzić go banem to kartkuje normalnych userów ????
Astralis- Luminosity (1 mapa) 2 2,00 Caloroczny
Mapa De_Train jedna z ulubionych map brazylijczykow, 2 razy w trakcie turnieju grali juz na Trainie i spokojnie wygrywali swoje mecze, do tego sami wybrali te mape wiec sa pewnie swoich umiejetnosci. Dla mnie typ warty grania tak jak dzisiaj Dignitas na Cobble gdzie tak jak wczoraj pokazali, ze to wlasnie druzyny skupiaja sie na swoim picku i tam szukaja wina.
Oczywiście, że jest. I to wie każde dziecko.Dlaczego spamuje ? Przecież to nie jest moja strona.
wcześniej wyzywał tenisistę który mu uwalił kupon a więc mają coś wspólnego ????Gracz17 dalej spamuje udając głupiego, a policjant zamiast usuwać i dawno nagrodzić go banem to kartkuje normalnych userów ????
haha i ako 1.3 na wyjazdowiczow ? :mrgreen:siatkarze, Lube &Chemik jutro lokomotywy? ????
Testowałem ich, pożniej mi wpadł ich dubel i lekko uratował życie ????wcześniej wyzywał tenisistę który mu uwalił kupon a więc mają coś wspólnego ????
Spoko, ale zapewniam cię że to nie jest moja strona, ja sięw takie żeczy nie bawei bo przez takich ekspertó co coś polecajatylko kursy spadają bo każdy się rzuca i gra.Gracz jesteś na moim widelcu. Wrzucisz tu jeszcze raz coś takiego i umrzesz.
Bab to już nigdy więcej nie pogram nie po tym co odj*bały ostatnio ????siatkarze, Lube &Chemik jutro lokomotywy? ????
Piszczek też graaha to fajnie że taki smierdziel w kadrze sobie gra..
nie, treblem @1.98haha i ako 1.3 na wyjazdowiczow ? :mrgreen:
wawa pytaj
A jeszcze wcześniej trzepał konia pod zdjęcie Bouchard ????wcześniej wyzywał tenisistę który mu uwalił kupon a więc mają coś wspólnego ????
pozdrawiam serdecznie
żeczy? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????Spoko, ale zapewniam cię że to nie jest moja strona, ja sięw takie żeczy nie bawei bo przez takich ekspertó co coś polecajatylko kursy spadają bo każdy się rzuca i gra.