>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Sam Groth 3. set @ 2,1~ do gry.
Myślę, że Mannarino może być już zmęczony grą Australijczyka. Adrian to nie jest typ gościa, który nagle się podniesie i pójdzie po win. Raczej słaby mentalnie. Groth nie gra nic specjalnego, ale w tym momencie powinien być faworytem do wygrania seta, więc value jest.
Kurde, szkoda.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Konta wyciąga takie piłki, że chyba znowu ma dzień konia jak na US Open. Venus dużo lepiej gra niż w 1 secie, ale Brytyjka returnuje za dobrze. :;/:

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
no jak musiał zrobić 12 + 4 w drugiej połowie to jeszcze do tego 4 zbiórki
Gdyby to były PO to bym wszedł w overa :cool: Ale tragiczni dziś są Cavsi po obu stronach parkietu, nie dość że stracili 70 pkt, to jeszcze w foul trouble popadli środkowi i Rysiek Dżeferson musi bronić Kury :| LeBron strasznie na siłę się pcha pod kosz, druga sprawa że te ciule nic nie trafiają jak podaje ???? Love to się do tej ekipy nie nadaje, on to w run&amp;gun się sprawdza, w takiej Minnesocie to kręcił cyfry a w Cleveland lipa.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Ok, Venus dzisiaj naprawdę kiepsko wygląda. Konta trafia gdzieś po liniach, po taśmie i tak to wygląda. Nie ma szans, żeby Williams wyciągnęła to z tak grającą rywalką.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Chardy teraz oddaje na 5:7 proszę popatrzeć :-D
e: HAAAAA i to w jakim stylem, olbrzymim DFem... to jest jeden z większych psycholi w ATP, jakim cudem ja o tym nie wiedziałem? :p

magician 2,9K

magician

Użytkownik
przed meczem było &quot;LeBron pokaże u siebie co potrafi&quot;, a po meczu zapewne znowu gadka &quot;to tylko RS, w PO zagrają na 100%&quot; ????????????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Gulbis 6:3 w TB i dwa serwy. Najpierw podwójny, a potem drugi serwis banalny i return zabił.
Robi się 6:5 Gulbis serwy Chardy i Francuz robi podwójnego, ale drugi serwis wyleciał jakieś 10 metrów poza kort ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom