Sam Groth 3. set @ 2,1~ do gry.
Myślę, że Mannarino może być już zmęczony grą Australijczyka. Adrian to nie jest typ gościa, który nagle się podniesie i pójdzie po win. Raczej słaby mentalnie. Groth nie gra nic specjalnego, ale w tym momencie powinien być faworytem do wygrania seta, więc value jest.
Gdyby to były PO to bym wszedł w overa Ale tragiczni dziś są Cavsi po obu stronach parkietu, nie dość że stracili 70 pkt, to jeszcze w foul trouble popadli środkowi i Rysiek Dżeferson musi bronić Kury :| LeBron strasznie na siłę się pcha pod kosz, druga sprawa że te ciule nic nie trafiają jak podaje ???? Love to się do tej ekipy nie nadaje, on to w run&gun się sprawdza, w takiej Minnesocie to kręcił cyfry a w Cleveland lipa.
Ok, Venus dzisiaj naprawdę kiepsko wygląda. Konta trafia gdzieś po liniach, po taśmie i tak to wygląda. Nie ma szans, żeby Williams wyciągnęła to z tak grającą rywalką.
Chardy teraz oddaje na 5:7 proszę popatrzeć :-D
e: HAAAAA i to w jakim stylem, olbrzymim DFem... to jest jeden z większych psycholi w ATP, jakim cudem ja o tym nie wiedziałem?
przed meczem było "LeBron pokaże u siebie co potrafi", a po meczu zapewne znowu gadka "to tylko RS, w PO zagrają na 100%" ????????????
Gulbis 6:3 w TB i dwa serwy. Najpierw podwójny, a potem drugi serwis banalny i return zabił.
Robi się 6:5 Gulbis serwy Chardy i Francuz robi podwójnego, ale drugi serwis wyleciał jakieś 10 metrów poza kort ????