anderson-silva
Użytkownik
Oglądał ktoś Radwańską? Pojedzie Puig?
Skąd info?Będzie dzisiaj bieda z tym Australian Open... Leje w Melbourne od rana i ma lać cały dzień... :/
ja dzis zza firany wszystko ładuje ????ja mam dzis dzien z hp 6/6
biorac pod uwage ze prawie miesiac mnie nie bylo - nazwalbym to szczesciem poczatkujacego ????
Wygrać pewnie wygra, ale że 'pojedzie' to bym nie powiedział. Monica jest niesamowita ostatnio, naprawdę. Aga niby nie straciła seta od finału WTA Singapore z Kvitovą, ale tak naprawdę to nawet z Bouchard mogła odpaść w dwóch setach gdyby Gienia nie robiła tyle głupich UE.Oglądał ktoś Radwańską? Pojedzie Puig?
mysle ze po 1szych meczach i wynikach zrobimy jakas zabawe w wystawianie kursow albo jakies DWO qurwa jak takie glupoty mozna obstawiac, to moze zagadamy z ruskimi albo calorocznym, zeby na nasz turniej w fife wystawil rynek hahah
all in:]Oglądał ktoś Radwańską? Pojedzie Puig?
Po pierwsze obczajam kamery z miasta, po drugie widzę prognozy.Skąd info?
Dzięki.Po pierwsze obczajam kamery z miasta, po drugie widzę prognozy.
Ostatnio upały po 30 i więcej stopni a teraz zaś ulewy. Co za 'Grand' Slam. :/
Codziennie nowe newsy ????Ehh, właśnie z działu dowiedziałem się, że Groth jest Niemcem...
wygląda jak żołnierz wermachtu ????Ehh, właśnie z działu dowiedziałem się, że Groth jest Niemcem...
Planujesz jakies ako jeszcze na dzis?Ehh, właśnie z działu dowiedziałem się, że Groth jest Niemcem...
Dzisiaj jeden post został skasowany za błąd kardynalny ???? ???? ????Codziennie nowe newsy ????
Musisz zrobić porządek w ręcznej bo żal niektórych czytać.
Jaki?Dzisiaj jeden post został skasowany za błąd kardynalny ???? ???? ????